L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 26 de juny del 2018

Hi ha bona mar i molt bona temperatura, però hi ha bandera groga per precaució.

 
Els estiuejants que s'han acostat a passar el matí a la platja han gaudit d'un dia calorós, una mar tranquil·la i una temperatura de l'aigua que convidava a prendre el bany, com molts han fet, sense oblidar les precaucions com informava la bandera groga.

Perquè avui ha onejat la bandera groga, juntament amb una segona bandera blanca on hi havia dibuixades la figura de meduses, com advertiment i senyal de precaució als banyistes.
La platja i l'aigua estava en immillorables condicions
I atenció: això no vol dir que hi hagueren meduses, de cap classe. Tampoc no s'havia fet cap albirament, però ho mana el protocol: davant la presència comprovada, com va passar ahir de caravel·la portuguesa, l'endemà de l'albirament s'ha de fer onejar la bandera groga com a precaució. Amb independència de l'estat de la mar que, com hem dit, avui era magnífic.

Es una nova circumstància a la que ens haurem d'acostumar i fixar-nos, perquè no es posen les banderes grogues o roja per què sí, sinó com a mesura de precaució i en benefici de tots. Per tant, sempre cal seguir les indicacions del Servei de Salvament i actuar en conseqüència amb les normes que ens indiquen.