L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 14 de juny del 2018

El grup valler "Melassa" publica el seu primer disc "Cançons de ràbia i melodia Vol. I”



El grup valler “Melassa” ha publicat el seu primer disc, anomenat “Cançons de ràbia i melodia Vol. I” (la fotografia de dalt és la portada), un recull de 9 cançons en les quals es barreja el rock més contundent i el metall alternatiu, amb tocs de punk i melodies pop.

“Melassa” naix de les cendres de grups com “Madame X” i “Chakra”, on formaren els seus components, Javi Mafé (bateria i veus), Loren Talens (baix i veu) i Carlos Alberola (guitarra), que han iniciat aquest nou projecte on pretenen plasmar les seues idees musicals a través d’unes lletres que parlen de vida, compostes íntegrament en valencià.


La presentació oficial del disc ha estat en el transcurs del concert que van celebrar dissabte passat, 26 de maig, al pub Magik.

Aquest disc el podeu comprar al pub “La Taska”, al “Bar Garatge”, al pub “Magik” o contactant amb el grup a través del seu web o als concerts en què actuen.

El podeu escoltar i descarregar, gratuïtament, a través de l’enllaç https://www.youtube.com/watch?v=zCfQL7WU7NI