L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

dijous, 28 de juny del 2018

El Festival Iboga Summer ofereix enguany per a les famílies l'Iboga KidEl festival Iboga llança enguany la proposta Iboga kids, una aposta ferma i decidida pel turisme familiar per tal de combinar la cultura, la festa, la música i la gastronomia dins del producte turístic dels festivals.

Entre les activitats programades (aconsellem vore el cartell amb deteniment) hi trobem la Petita Orquestra Peiotaire i Dani Miquel, entre d'altres.

És una novetat d’enguany:  la nova Zona Kids situada en un recinte annex i concebut perquè la família passe unes vacances al costat del mar realitzant activitats tals com a tallers formatius, l'escola de circ, explica contes o jocs aquàtics. Tot açò, junt a un gran desplegament visual, espectacles circenses, performances i decoració.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dissortadament la zona d'acampada ha empitjorat molt i s'ubica en una zona que molesta molt més al veïnat. Hi hauran moltes protestes.