L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 1 de juny del 2018

El festival Pop al Carrer-Desllunat dóna a conèixer el cartell de l’edició jazzística d’enguany, els dies 13 i 14 de juliol


El concert de jazz del brasiler Leo Mínax al Teatre del Raval (vore fotografies) va servir per anunciar la 14a edició del festival

El Festival Pop al Carrer-Desllunat que se celebra el divendres 13 i dissabte 14 de juliol en la Platja de Tavernes compleix enguany la catorzena edició i manté un any més el lloc habitual de celebració la Plaça de les Palmeretes.

El festival Pop al Carrer-Desllunat girarà enguany al voltant del jazz amb el lema A la vora del jazz mare 2.0. El cartell portarà noms valencians coneguts com el trompetista David Pastor que acudirà en format quintet, el pianista i compositor Albert Sanz en format trio i acompanyat pel músic siri Mohammed Nasser o la cantautora Clara Andrés.

L’experimentació sonora vindrà de la mà de Cavallo i també es podran escoltar joves formacions que exploren pels infinits camins del jazz com Hot Barbacue, amb ritmes boogaloo-funk-jaz; Marjal Groove Project que recull un melodies tradicionals i altres de nova creació; Bron, formació que explora noves rutes del jazz o Jim War Brou amb el seu jazz holístic en valencià. 



Des de Mallorca arribarà Tugores Film Project, projecte musical del guitarrista i compositor de Palma, Jaume Tugores, que amb un violoncel, un saxo i una combinació de guitarres clàssiques i elèctriques compartirà amb els assistents algunes de les clàssiques melodies que han fet encara més gran el cinema. També es podran veure projeccions de cinema en Super-8, com en anteriors ocasions, a càrrec del projeccionista valler Santiago Estruch i hi haurà servei de menjar a càrrec de Fusta Orgànic.

El cartell d’enguany es va presentar oficialment el passat dissabte 26 de maig al Teatre del Raval de Gandia amb l’actuació del brasiler Leo Mínax que va donar a conèixer el seu darrer treball Trinta.

El festival està organitzat per l’Ajuntament de Tavernes i LaCasaCalba i compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, València Turisme, ALPESA i el Celler Arràez, Malavida.