L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 de juny del 2018

La Fira de Sant Jaume 20018 comença a prendre forma



El govern de Compromís s'ha reunit amb les associacions valleres (foto superior) per informar i conéixer si participaran en les activitats de la fira.

El regidor de Compromís, Javier Escrihuela, responsable d’Agricultura i de l’organització de la Fira de Sant Jaume 20018, acompanyat de les regidores Noe Alberola, de serveis municipals, i Pilar Ausina, de Turisme, han celebrat una reunió informativa a les entitats i associacions per conéixer també la seua predisposició i si decideixen a participar-hi en les activitats.

Representants de l’Escola de Pintura, de l’Associació de Boixets, del Club de Pilora, Club de Patinatge, ADISVA, Caritas, Associació Espanyola Lluita contra el Càncer i l’Associació de Comerciants de la Platja (ACEPLAT) s’han mostrat majorment interessades a participar, però hauran de decidir la postura final i comunicar-la a l'organització.

Algunes d'aquestes entitats ha participaren en passades edicions i es de suposar que enguany també els vorem en l'edició del 2018. L'organització confia per exemple en la col·laboració del món hostaler per promoure un menú especial de fira a un preu de descompte o per promocionar, per exemple, l’arròs de vigília.

L’Escola de Pintura, el Club de Boixets, per exemple,  poden esposar els treballs al públic, o com l’any passat, confeccionar diverses peces a la vista del públic, mentre els clubs de Pilota i de Patinatge poden celebrar exhibicions en les seues modalitats, i les entitats tipus ONGs promocionar les seues activitats. Siga com siga, la informació està donada i ara cal la resposta de les entitats que es confia siga positiva.

Els regidors responsables de la Fira Sant Jaume 2018

Segons es va dir, la fira de Sant Jaume 2018 presentarà algunes novetats, així la zona infantil serà més gran i amb més atraccions per als menuts i es podran aconseguir descomptes en els estands. Una altra novetat és la idea de engegar un tren turístic que farà viatges gratuïts al voltant de la platja amb parades en la zona de la Goleta, l’Avinguda i zona sud. També es va parlar  de la decoració de la fira amb fruites gegants, les mateixes que es van poder vore fa uns mesos a València ciutat.

Es repetirien activitats que tingueren una bona acollida en el 2017, com són balls populars, moros i cristians, batucades, o els castells de foc artificials, però cal indicar que es volen reduir les activitats nocturnes per facilitar el descans als veïns.

Es va explicar que la regidora Noe Alberola donarà suport a les entitats locals i els facilitarà un stand per guardar les seues coses, així com taulers i  cadires per a muntar els  punts de representació. La regidora de Turisme, Pilar Ausina, serà l’encarrega de promocionar la fira i donar-li publicitat perquè tinga ressò. La fira comptarà amb vigilància nocturna.