L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 de juny del 2018

Els banys accessibles ofereixen 3.000 serveis al llarg de la temporada estival



Compromís millora el servei de bany accessible amb més horari i més temps dedicat al bany accessible

Tavernes compta amb dues platges accessibles, una al nord en la zona de la Goleta i l’altra al sud de la línia costera, en la denominada zona de Padur, i estan senyalitzades des de l’entrada al nucli urbà de la platja fins on s’ofereix el servei.

Els càlculs de l’Ajuntament de Tavernes indiquen que el servei és utilitzat pel voltant de 3000 usuaris per temporada, i el dispositiu muntat dóna facilitats d’accés a les platges a persones amb alguna discapacitat física o persones majors amb dificultats motrius. En la foto superior la visita efectuada per l'alcalde Jordi Joan i la regidora de serveis a les instal·lacions.

Les platges accessibles compten des del passat 16 de juny, i fins els 15 de setembre, amb el servei de bany adaptat, dotat amb el material necessari com ara cadires amfíbies i elements de flotació o muletes adaptades, així com del personal d’assistència escaient.


L’aposta del govern de Compromís en aquests darrers anys ha estat ferma i clara: la prova més fefaent tenim el conjunt de millores que any rere any s’han habilitat en aquests espais especials per oferir un millor servei als banyistes amb diversitat funcional.

Això ha suposat un gran salt de qualitat, que ha fet oblidar èpoques de passats govern on no hi havia ni cadires amfíbies, i l’horari era molt restringit, a unes hores només pel matí, i durant els mesos de juliol i agost, i amb poca dotació de personal. Actualment, el servei comença el 16 de juny fins el 15 de setembre i amb ajut de professionals.

Les millores en la zona de bany s'acompanyen amb millores en les places d'aparcaments específics per aquestes persones, serveis especials i una atenció personalitzada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Què fàcil es criticar sense tindre en compte els problemes que ha tingut l'Ajuntament en la Goleta!!! Esta platja pel seu coneixement és bandera blava, i té tots els servicis i condicions que demana una bandera blava i també es Q de qualitat.
Fa nomes dos dies que l'Ajuntament ha pogut actuar posant pasareles i servis, i ja n'hi ha qui critica. Deixe temps per poder fer millor les coses després de tot un hiverns de temporals, i disfrute de la platja.