L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

dimecres, 20 de juny del 2018

Muntanyers del Centre Excursionista coronen la Pica dels Estats al Pirineu


 El Centre Excursionista ha efectuada una expedició a un dels tres mil metres més clàssics i carismàtics  de l Pirineus i alhora el sostre de Catalunya:  La Pica dels Estats, de 3.140 metres situada en el triangle fronterer amb França. 


Els membres del Centre Excursionista Lluís Ferrando, Vicent Tuso, Javi Gálvez i Paco Cuñat, van arribar divendres passat al refugi de la Vall Ferrera per a preparar tots els utensilis de l'escalada. A les les 5,30 del matí del dissabte es va engegar l'expedició per a arribar al Port de Sotllo, a uns 2.800 metres,   a les 11 del matí i de allí pujar l'últim tram, aconseguint el cim a migdia. 


La tornada al refugi es va realitzar amb una llarga marxa de 13 hores per les muntanyes dels Pirineus,  amb impressionants vistes, molta neu i desnivells que van dificultar el descens.  Gaudiu de les imatges que ens han enviat que són impressionants.