L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 30 de juny del 2018

Tavernes destina 150.000 euros a contractar 54 peons i 4 oficials agrícoles


 
Durant dos mesos, els contractats faran faenes de neteja i adequació de zones humides i camins rurals del terme.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, qui ha estat acompanyat pel regidor de Foment Local, Josep Llàcer i la regidora d’Infraestructures Urbanes, Noèlia Alberola, tots tres del govern municipal de Compromís, junt als tècnics de l’Ajuntament van donar ahir la benvinguda als 29 primers treballadors agrícoles que durant l’estiu estaran fent faenes d’adequació i neteja d’espais públics de la ciutat. 
 
L’Ajuntament contractarà en total 58 treballadors agrícoles, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), que ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció per a desenvolupar este programa per valor de 150.994 euros. 
 
Les contractacions beneficiaran un total de 54 peons agrícoles i 4 oficials durant dos mesos en període estival, durant els quals faran labors de neteja i condicionament de les zones humides i camins rurals del terme. 

Objectiu del programa:
1. El programa està emmarcat en les iniciatives de foment de l’ocupació de la localitat amb un doble objectiu. Oferir un complement salarial als treballadors agrícoles per a lluitar contra l’estacionalització del sector. 
 
2. Millorar l’entorn rural i forestal del terme municipal arreglant camins i marges, a més de netejar les zones humides per a evitar problemes d’inundabilitat. S’actuarà per a mantenir i adequar zones com ara el Clot de la Font, torre de guaita, Racó de Joana, riu Vaca, riu Badell i barrancs de Malet i Massalari. 
 
El consistori ha ofert un curs de prevenció de riscs laborals i un reconeixement mèdic a aquestes treballadors, que començaran la setmana que ve en coordinació amb la brigada municipal i la brigada agrària.