L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.369
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 40.464

dimecres, 13 de juny de 2018

L'IES Jaume II el Just organitza el dia 29 un sopar de celebració del 50 aniversari

L'IES Jaume II el Just ha organitzat un sopar per a tot l'antic alumnat, professorat i personal que ha estat del centre al llarg de tots aquests anys que constitueixen la seua vida acadèmica.

El sopar serà el dia 29 del present mes de juny (Dia de Sant Pere, d'antiga tradició festiva a Tavernes) a les 21'30 hores en el mateix institut.

El sopar serà de càtering i hi haurà ball amb orquestra. El preu del sopar és de 22 euros, i cal apuntar-se a la Consergeria del centre de 19 hores a 20'30 hores de dilluns a divendres i fins el dia 18.

La vetlada serà una bona ocasió per retrobar antics amics, companys de classe, professorat, tot dins del marc del 50 aniversari que celebra el centre.