L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 17 de juny del 2018

Avui s'estrena "Santa Wifi", obra teatral fruit del treball del Grup de Teatre de la Gent Gran

 
Els actes programats al llarg de la setmana acaben avui diumenge, a les 7 de la vesprada a la Casa de la Cultura amb l'estrena de l'obra teatral "Santa Wifi", del grup de Teatre de la Gent Gran. 
 
El taller de Teatre ha constat de 30 sessions de 3 hores cada una, i es va iniciar el passat mes de noviembre fins avui, data data de la representació de l’obra teatral. Ha estat organitzat per Trencadís Produccions i impartit per Àngel Crespo, entre altres. És una activitat novedosa a benefici de l'associació ACUDE.

L’objectiu del taller era que els participants descobriren els mecanismes imprescindibles per a la creació d’un personatge i la seua interpretació en un entorn teatral. A través de les tècniques interpretatives més utilitzades i investigant la veu, el cos, l’espai –temps que els envolta, i arribar a ser capaços de transformar-nos i transformar l’entorn en un joc de ficció-realitat, el qual constitueix el TEATRE.

Les entrades solidàries s'han pogut adquirir en les dependències de l'Associació (Plaça Major, Associació ACUDE) al llarg de la setmana, i amb l'entrada es va lliurar una butlleta per participar en la rifa d'un conjunt de regals que han estat donats per empreses local de manera desinteressada.

Avui per tant a la Casa de la Cultura, a més de col·laborar en una causa solidària, gaudireu d’uns moments molt divertits veient l'obra "Santa Wifi", teatre amater fet pel grup Taller Teatre Gent Gran.