L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 22 de juny del 2018

Tot el que cal saber i tindre en compte per a rebre l'estiu demà per la nit, vespra de Sant Joan


Tavernes rep l’estiu amb foc i música la nit de Sant Joan, amb operatiu especial de la policia i activitats per a tots els públics.

Tavernes rebrà demà de manera festiva l’estiu amb la celebració de la nit de Sant Joan, una jornada en que és tradicional que centenars de veïns i visitants es traslladen a la platja per a participar tant en les activitats previstes com en  el ritus de mullar-se els peus i demanar un desig.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat un correfoc del qual seran protagonistes “Els dimonis de Mislata”, acte que començarà a les 23 hores i que recorrerà tota l’Avinguda de la Marina, des de la plaça del Doctor Pinazo fins acabar en l’entrada principal del Camí del Mar. L’espectacle de pólvora estarà amenitzat pel grup de percussió Vall Tu-Kà.

Abans del correfoc, i per als més menuts, l’Ajuntament ha organitzat una activitat d’animació en la mateixa avinguda de La Marina, davant de l’oficina d’Informació Turística, a les 19:30 hores.

Altres activitats de demà són el mercat de vell, també en la zona de l’Avinguda de La Marina, mentre dissabte pel matí, hi tindrà lloc la “III Travessia Nadant” en la zona del Medi-Aquàrium, amb dues modalitats de competició segons la distància recorreguda.

Operatiu especial policial

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha establert un operatiu especial per a la vesprada i la nit del dissabte 23 de juny, amb motiu de la celebració de la nit de Sant Joan.

La Policia Local, que  comptarà fins a 8 patrulles de dotació, instal·larà punts de regulació del trànsit per a facilitar la circulació rodada. A més, els agents s’encarregaran de controlar la zona de l’arena perquè la festa transcórrega amb normalitat.

La circulació quedarà restringida pel correfoc amb Els dimonis de Mislata, acte que començarà a les 23 hores en l’avinguda de La Marina.

L'agrupació local de Protecció Civil se sumarà a aquest dispositiu per a ajudar els assistents i evitar problemes en les fogueres.

Equip de neteja

La Regidoria de Serveis Municipals ha coordinat un dispositiu especial ampliat i reforçat pel que fa a l’equip de neteja. Aquest s’iniciarà aproximadament cap a les 5 del matí, i la  neteja vetlarà per tal de recuperar la normalitat de les platges a primera hora del matí de diumenge i així rebre els banyistes en una jornada en què s’esperen temperatures de fins 32 graus. També s’actuarà en tota la zona adjacent a la platja, especialment en la zona de l’avinguda de la La Marina i el seu entorn.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana recorda que no es poden entrar a l’arena, per a fer fogueres, materials o objectes que deixen elements que puguen tallar o clavar-se els usuaris de la platja. Es recomana no accedir a l’arena amb botelles de vidre per a evitar que es trenquen i puguen tallar-se altres usuaris.