L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 4.8011
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.304

dijous, 9 de novembre de 2017

AVA i l'Ajuntament organitzen un curs de plaguicides
El sindicat AVA en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes organitza un curs de plaguicides per tal d'obtenir el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris, nivell bàsic.

Els interessats poden reservar plaça d'assistència en el Departament d'Agricultura de l'Ajuntament. Cal presentar fotocopia del DNI i fer l'ingrés en el compte ES65 3058 2003 1127 2020 3449. El preu es de 30 euros als socis d'AVA i 40 euros als no socis.

Si de cas no s'arribe al mínim d'alumnes, es traslladaria la inscripció a la següent data de programació.
El curset se celebrarà entre dia 28 de novembre i el 12 de desembre en horari de 16 a 21 hores i el local serà la Cambra Agrària de la Plaça Major

1 comentari:

Germán Soler ha dit...

Hay ue tener cuidado con los pesticidas que se usan, algunos de ellos pueden provocar la aparición del parkinson antes de los 50 años.