L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 de juny del 2018

Vandalisme, vandalisme i vandalisme... que poc respectem les instal·lacions que són de tots!!!



Per a què vol l'Ajuntament preparar amb tota cura les instal·lacions de la platja? Per què després vagen els vàndals de sempre i s'encarreguen de trencar, desfer i,  fins i tot cremar, en aquest cas les instal·lacions de salvament i socorrisme?

 Una torre desfeta només perquè sí, sense traure'n profit. I quan és un element que en un moment pot ajudar a salvar una vida per ser el lloc des d'on el socorrista vigila el bany i la platja. Quina inconsciència i irresponsabilitat en els autors, que damunt igual se les donen avui de valents!,


I no pensem siga gent de fora, sinó de ben a prop, perquè encara no s'ha iniciat la temporada estival i, vulguem o no, és majorment gent del poble la que hi viu o qui pot fer una incursió nocturna a la recerca de no sabem quines aventures o simplement pel desig de passar-so bé, encara que siga desfent el mobiliari urbà. A manera de reflexió:  el mobiliari és de tots i totes i tots i totes el paguem amb els nostres impostos.

I com és habitual ningú els ha vist i ningú ha donat part a la Policia Local. I suposem que algú podira haver vist el foc perquè tots els indicis diuen que, fins i tot, es van entretindre cremant part de la torre i després, suposem que per apagar el foc, la llançaren a l'aigua, on s'ha trobat. Les fotos són prou eloqüents.


Siga com siga, hem preguntat, i ens anuncien que s'esta procedint a la reparació de la torre i a la seua col·locació en el lloc perquè puga fer la seua funció d'ajut a la vigilància.

Agraïm el veí que ens ha enviat les fotos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nocturnitat i alevosia
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215904133013714&set=a.1621595137266.182710.1158068873&type=3&theater