L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 17 de juny del 2018

TEMA DEL DIA A TAVERNES: Només us queda avui i no heu fet els deures, cosa que a Tavernes tots sabíem: preferiu les vacances




El govern de Pedro Sánchez nomenarà avui en el Consell de Ministres el nou delegat del Govern: serà Juan Carlos Fulgencio, líder dels socialistes de Moncada, gens conegut de la política valenciana i per tant poc nomenat i poc desgastat. És el relleu de l’actual delegat Juan Carlos Moragues, nomenat per l’anterior Govern de M. Rajoy, del PP.

I al PP de Tavernes se li acaba el temps i només li queda avui per poder anar a parlar amb Juan Carlos Moragues i preguntar-li les gestions fetes aquestes dues darreres setmanes per la Goleta o pel projecte del riu Vaca (foto superior). Per preguntar-li per les recomanacions que deixa al seu successor, perquè són reivindicacions responsabilitat del govern de Madrid, com el desdoblament de la carretera nacional o l’estació del tren.

Fa només una setmana ja us avisàvem: el temps se us acabava, era nomes qüestió d’uns dies del cessament del delegat del Govern, i del cap de la Confederació, tots dos càrrecs del PP. Calia afanyar-se, no perdre el temps i parlar amb ells, que deixaren enllestits els documents i projectes pendents a Tavernes perquè ni els responsables de Madrid o València, ni el partit a Tavernes han mogut fitxa en set anys per buscar la solució definitiva als problemes.


La foto anterior i aquesta és del 11-09-1996, quan el Vaca va desbordar i va inundar fins a la carretera, amb alçades en alguns punts de vora 2 metres en el moment màxim de l'avinguda. El projecte per solucionar els problemes el va paralitzar M. Rajoy i el PP el 2011, unes setmanes abans d'adjudicar-se. Després 7 anys de vacances del PP de Tavernes.

Els veïns i veïnes no han d’oblidar que el PP valler ha estat 7 anys de vacances pagades, 7 anys en que han cobrat les seues dietes i demés, però no se’ls coneix cap gestió davant el seu partit a Madrid o València per exigir solucions per a Tavernes.

Els veïns i veïnes no han d'oblidar que els viatges fets a Madrid per l’alcalde Jordi Joan  per entrevistar-se amb els responsables del Ministeri d’Agricultura pel tema del riu Vaca, projecte eliminat pel govern de M. Rajoy, o els viatges al Ministeri d’Indústria per intentar que s’incloguera la subestació del Golfo en el pla nacional 2015-2020, eliminada també pel govern de M.Rajoy, no van tindre cap recolzament dels populars de Tavernes.

Tampoc van tindre cap recolzament dels populars de Tavernes les gestions fetes per l’alcalde Jordi Joan pels mateixos temes davant els responsable de les conselleries afectades o de la Confederació del Xúquer. “No hi ha diners” era sempre la resposta com ací hem informat moltes vegades.

Més vacances del PP. Cap gestió per la  Goleta, on s'ha posat de moda el fer i desfer del matalafer. Això si sense solucions definitives del PP. I haver-les, les hi ha!


I mira que València està prop! Almenys per anar alguna vegada durant 7 anys, però ells han preferí fer vacances, això si pagades. I mira que costava poc aquesta setmana anar i dir-los: “Informen els seus successors socialistes que a Tavernes tenim aquests problemes de fa anys. I són obres que depenen i són obligació i responsabilitat del govern de l’Estat”. Informe’ls.” 

Però no consta que ho hagen fet: No se n’han preocupat. Com tampoc a nivell local mai no s’han preocupat, per exemple, del col·lector, i estan des del 2006 en vacances i ara diuen i rediuen, o com en 20 anys no es preocuparen de l’IES Jaume II el Just i arribarem al 2015 no només sense projecte sinó sense un simple document redactat.

La subestació del Golfo. Eliminada del Pla Nacional en el 2011 pel govern de M. Rajoy, i no inclosa tampoc en el pla 2015-2020 a pesar de les gestions del govern actual. Més vacances del PP, quan cal per urbanitzar els sectors de la platja. Les gestions de Compromís des de l'any passat davant Iberdrola han iniciat un projecte alternatiu en fase ara d'exposició.


Calia fer 7 anys de vacances, igual estaven cansats després del gran i fatigós treball de deixar en 16 anys de govern l’economia municipal a menys zero, d'arruïnar l’Ajuntament. I ho feren en plena època de vaques grosses, quan tenien pressupostos de 20 milions d’euros d’ingressos mentre el govern actual treballa des del 2012 amb nomes 15 milions, un 25% menys.

Que no ho obliden els veïns i veïnes: Miracles sense diners no se’n poden fer, i el govern actual no ha tingut els 8’7 milions gratis dels Plans Zapatero i Camps, o no ha cobrat 3 milions per anticipat del canon de l’aigua potable, com ells. Això i tot, s’ha sanejat l’Ajuntament, ara es poden fer algunes inversions, uns han treballat de valent mentre altres han fet 7 anys vacances, això sí pagades, que els seus regidors cobren tots els mesos!  

PD: Caldrà deixar passar el temps de gràcia abans d'exigir-los als regidor del PSOE el mateix ¿Ens veiem després l'estiu?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu més raó que un sant, i els peperos sempre fent i contrafent enredros per tapar les vergonyes de la seua despreocupació. Això sí, tots els mesos a cobrar plens i comissions i el treball per Rita la Cantaora. Qué son vora mil de l'ala tots els mesos Eva Palomares?

Anònim ha dit...

No patiu que borras au demanara a pedro sanches

La Cotorra de la Vall ha dit...

No patim ni ens preocupem per nosaltres sinó per Tavernes. Aquest tipus de notícies voldríem haver-les eliminat ja fa temps perquè estaven resoltes.

De tota manera cal no oblidar que tots els grans projectes contra les inundacions de la comarca de la Safor es feren a Gandia i Oliva.

El president del govern era Zapatero i el president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer era el socialista Juan José Moragues, de Gandia, ciutat on havia estat regidor. Socialista era també el govern de Gandia quan és van executar els obres, com també el govern d’Oliva. Ací a Tavernes estava el PP i passarem la mà per la paret.

I quan pensàvem que amb el canvi de govern Zapatero per Rajoy es farien de seguida les obres de Tavernes, en ser el govern del PP, va Rajoy i les elimina i no les adjudiquen. I el PP de Tavernes callat, mut i sense dir res.

Ja tindrem temps quan corresponga de parlar-ne clar i llarg.