L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 de juny del 2018

Les mítiques bandes SAU i la Unión, junt a l’espectacle musical “Rock en família: descobrint Queen” obriran la programació musical gratuïta de les Festes de Tavernes 2018




Les mítiques bandes SAU i La Unión (foto superior) passaran per l’escenari dels concerts de festes de Tavernes, segons ha donat a conèixer la regidora de Festes, Encar Mifsud, aquest mateix matí en anunciar el cartell dels concerts que donaran el tret d’eixida a les festes patronals del 2018, a celebrar del 7 al 9 i del 13 al 16 de setembre.

La mítica banda de Vic, SAU, coneguda pel tema avui dia un himne universal “Boig per tu”, junt a La Unión (“Hombre Lobo en París”) compartiran escenari el dia 7 de setembre amb l’espectacle musical “Rock en família: descobrint Queen”, que acostarà a un públic familiar la música i la història d’una de les icones del rock mundial.
SAU
Els esdeveniments musicals del primer cap de setmana de les festes locals de Tavernes es completarà la segona edició de la festa “Remember 90” i amb l’actuació nocturna del famós DJ Brian Cross, col·laborador de grans estreles de la música internacional com Pitbull, Jason Derulo, TheProdigy o Icona Pop. Brian Cross estarà preludiat per altres artistes de la música electrònica.

El govern de Compromís fa una aposta per una nit musical gratuïta, amb grans bandes en el cartell, reconegudes i conegudes per tots els públics, i d’estils variats. La regidora de Festes, Encar Mifsud, ha ressaltat que “hem volgut oferir un ampli ventall de propostes musicals per a cobrir els gustos de les diferents generacions i, a més, oferir-los de manera gratuïta, per a assegurar el gaudi de grans, jóvens i menuts”.

A més, i durant les festes Tavernes rebrà les afamades orquestres Seven Crashers, La Pato i Titanic durant la programació dels dies següents, amb la qual cosa el govern municipal de Compromís confia a garantir la celebració dels diferents esdeveniments amb la millors de les amenitzacions musicals.





Tot recordant SAU en el seu 30 aniversari


Sau30 és el projecte que retorna als escenaris tot l'equip que formava part de la popular banda osonenca (de Vic). Músics, tècnics, roadmanagers i, en definitiva, tota l'estructura que els va convertir en un dels grups més importants de l'escena catalana i espanyola, realitzarà una gira única que es va presentar oficialment el 7 de març a la gala dels Premis Enderrock, quan es va fer un reconeixement a la trajectòria de Sau, 30 anys després de la seva creació.

Tres dècades després de la creació de SAU celebrem el retorn als escenaris, per primera vegada, de tota la banda que va formar part d’aquella aventura. Sau30 tindrà una xifra limitada de concerts, entre els quals tenim la satisfacció que siga el de Tavernes un d’ells, després del primer (el passat 13 d'abril al festival Strenes, a l'Auditori de Girona) i fins arribar al darrer previst a l’1 de març del 2019 amb un gran concert al Gran Teatre del Liceu a Barcelona, en el marc del Festival Mil·lenni.

Un directe que serà un repàs a les millors cançons de SAU dins d’un espectacle concebut per a record de les seues espectaculars gires. No és un retorn complet de SAU, perquè l’absència de Carles Sabater (qepd) deixa clar que això és un impossible.




Si que serà un retorn de l'esperit de la formació i la màgia de les nits en què els somnis es podien fer realitat a través de la música. L’escenografia ha estat dissenyada per Lluís Martí, tècnic de llums de Sau (1989-99), que juntament amb Carles Sabater va ser responsable de la direcció artística del grup, en gires tan espectaculars com “El més gran dels pecadors” o “Junts de nou per primer cop”.

Els integrants de la banda original de Sau30 són Carles ‘Xarli’ Oliver (bateria de Sau 1987-90); Quim ‘Benítez’ Vilaplana (bateria de Sau 1990-98), Pep Sánchez (baixista de Sau 1987-96), Ramon Altimir (teclista de Sau 1987-99), Jordi Mena (guitarrista de Sau 1991-97), Josep Lluís Pérez (guitarrista de Sau 1997-99), Gerry Duffy (percussionista de Sau 1988-99) i, evidentment, Pep Sala (veu i guitarra), compositor de Sau i membre fundador del grup juntament amb Carles Sabater i Joan Capdevila, qui també s’afegirà al projecte com a mànager personal.

L’espectacle incorpora el cantant mataroní Jonathan Argüelles, vinculat a diferents formacions (Junts, Inèdits, etc.), i que en la seva darrera etapa va destacar durant dos anys com a vocalista al capdavant de la banda de tribut Tornem a Sau. Sau30 es reforçarà també amb el multiinstrumentista Joan Antonell.

La celebració dels 30 anys de Sau es completa amb l’edició del disc en directe, ‘Una nit al teatre’ (L’Indi Music, 2017), que recull una selecció de temes en directe de la gira.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona vesprada,

El concert de música electrónica comptarà amn la TALLARINA ON TOUR DE SANTI BERTOMEU??. Espere que vinga i poder gaudir aquesta nit. Un salut i gràcies. A més, de la macrodiscomovil de José Ripoll. Igual que l'any passat.