L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 19 de juny del 2018

L'Ajuntament deixa a punt els serveis de la Goleta després de la reposició d'arena en la platja



La regidoria de Serveis Municipals que dirigeix la regidora de Compromís, Noe Alberola, està condicionant la platja de la Goleta per tal que a partir dels pròxims dies  puga ser emprada pels banyistes i usuaris amb total normalitat.


Els treballs de posar passarel·les, rentapeus i tots els demés que calen, fins i tot, les torres de vigilància no havien pogut ser instal·lades pels treballs de reposició d'arena que Costes va dur fins la setmana passada.


Una vegada acabada la tasca de Costes, l'Ajuntament ha procedit ha obrir el pas del cordó dunar que des de sempre serveix d'accés a la platja com es pot vore a les fotografies, i que és el lloc on es col·loquen els elements que donen servei per millorar la qualitat de la platja.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una cosa que no te res a vore en aixo..perque no podem vore la tele?te algo a vore en algun repetidor?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Els repetidors de les TV no són municipals. Hi ha una empresa de caràcter estatal que s'encarrega del manteniment i ajust d'equips i igual cal que en faça algun ajust.