L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 22 de juny del 2018

El Pavelló Poliesportiu passarà a denominar-se "Pavelló Carles Pellicer".



El Pavelló Poliesportiu de Tavernes, on juga el CB Tavernes els seus partits, passarà a denominar-se “Pavelló Carles Pellicer”. Només caldrà perquè siga oficial que la proposta elevada pel CB Tavernes a l’Ajuntament, i que ha comptat amb el suport dels clubs esportius de la localitat, siga aprovada en plenari, cosa que no tindrà cap problema en comptar amb el recolzament de Compromís, amb majoria absoluta en el consistori.

El passat més de maig, i davant la proposta del CB Tavernes, el regidor d’Esports Josep Llácer va reunir els clubs per donar-los-la a conèixer i saber la seua postura, cosa que va ser acceptada per unanimitat. Ara el govern municipal de Compromís ha traslladat el resultat de la consulta a la resta de partits del consistori, que hauran de prendre una decisió en el pròxim plenari.

La notícia, encara que ja s’havia comentat en les xarxes, es va conèixer amplament ahir, precisament en la data que se celebra el Dia Mundial del ELA (Esclerosis Lateral Amiotròfica).

Les entitats esportives acceptaren la proposta del CB Bàsquet
Carles Pellicer ens va deixar l’11 de maig del 2014 afectat per aquesta malaltia. Es va iniciar com a esportista a l’equip de bàsquet de La Salle (Paterna), i ho va fer des de la temporada 1963-64 fins la 1969-70. Ha jugat en equips de 3ª i 2ª divisió nacional des de la temporada 1970-71 fins la 1982-83 i en eixa etapa va ser nomenat com a millor jugador valencià en la temporada 1971-72.

Va ser jugador del C.B Tavernes en la temporada 1983-84, exercint d’entrenador en la 1984-85. Des d’aleshores i fina a la seua mort, va treballar en pro del bàsquet a nivell local i en el CB. Tavernes del qual va ser primer entrenador, coordinador general i president en l’any 2006-07. En tot aqueix temps, va ser una persona clau en el CB Tavernes havent contribuït en gran manera a la seua consolidació i creixement com a club.

L’any 2013, i quan els efectes de l’ELA eren molt evidents, va rebre l’homenatge del món esportiu de Tavernes en la Festa de l’Esport, al que seguiria després del seu traspàs un segon homenatge del bàsquet local, en un acte multitudinari que va omplir la Casa de la Cultura.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

El meu club tambe es municipal i ningú madit res deixa reunio

Anònim ha dit...

I quin club és? Igual no usa el pavelló per a res.