L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 7 d’abril del 2010

19 casetes assaltades


Al llarg de la Setmana Santa i la anterior foren denou cassetes de la platja a la zona coneguda com del Lian Chan Po les que foren assaltades, obertes sense contemplacions, robant les coses mínimes que tenien i fen mal per fer, segons les informacions que ens han indicat.
Era en algunes d'elles la segona vegada que les assaltaven. La situació ens diuen que es posa difícil pels propietaris que no saben com afrontar el tema del robatoris perquè no torne a passar.

11 comentaris:

¿Me lo explica? ha dit...

"La zona coneguda com del Lian Chan Po"?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Suposem que el nostre comunicant, a qui li hem conservat la cita textual, voldrà referir-se a una zona de casetes situada a la part sud dels Marenys. Almenys eixa era el nom popular que han tingut sempre.

solucions a mi ha dit...

pues ara que tanquen tots els accessos a la platja per a que no furten

Anònim ha dit...

Lian Chan Po es una pel·lícula Xina mol antiga que segons m'han contat els meus pares (jo no l'he vist) tracta de l'aïllament del Xinesos amb la construcció de la muralla.

Anant pel camí marenys cap a xeraco abans d'arribar al creuament que va cap a la sequia la bova hi ha un camí nomenant "dels teletubis" aquest camí antigament estava comunicat amb el immediat anterior (ara no recorde el nom) Dons els que habiten en aquest últim temps enrere també s'aïllaren dels del teletubis primer amb una embordissada de baladre i més tard amb una tela metàl·lica. Els habitants del camí dels teletubis li tragueren el nom de Lian Shan Po.

D'açò en sabrà molt el candidat pel Bloc, ja que té o tenia una caseta per allí.

Veí del Lian Shan Po ha dit...

El regidor del Bloc ni té ni tenia cap caseta en la zona. Els seus pares si que en tenien una. A més, això que tu contes fa molts anys, i el regidor ni havia nascut, perquè jo i el meu germà erem molt menuts quan va passar això i tenim alguns anys més que el regidor.

Enric Grau ha dit...

efectivament, el senyor Miquel Joan pare de Jordi té una caseta en aquest lloc i també han entrat en varis camins del camí marenys, com ara el camí marina, a on han entrat almenys en 5-6 casetes, una llàstima perque el poc de valor que hi ha dinsc i per 4 canyes de peixcar ho fan tot pols, no podem fer res, tan sols que no entren quan estiga algu dins, perque els indeseables aquestos "extrangers" estan tronats.

Un propietari ha dit...

Jo voldria que m'explicareu que té que vore que el pare del regidor, i veí meu, tinga una caseta en la zona, que per cert no la te en el Lian Chan Po o com es diga, i això que té que vore amb els robatoris.
Cotorra, molt mal que deixes passar comentaris que no tenen res a vore amb el tema dels furts i que toca un tema particular. I per a colmo, el tema del Lian Chan Po és de 1980 més o menys i com s'ha dit ni el regidor havia nascut.

Lian ChanPannnn ha dit...

Pero mira que sou susceptibles, cuidao no vos toquen a ningú del Bloc!!!. Va, que Anonim sols habia dit que la històra del nom també la podria saber ell. Em pareix molt be que haja explicat d'on ix eixe nom, perque jo no tenia ni idea. Moltes gracies Anonim.

Un propietari ha dit...

No és si toquen a este o l'altre, sinó comentaris gratuits que veus que en el fondo tenen mala bava: que pinta ací el regidor Jordi Juan i perquè ell ha d'explicar coses passades de quan no havia nascut i que no guarden relació amb els robatoris i ni son pare té la caseta allí.
Que me lo explique el de la pel·lícula xina.
Jo igual estic equivocat, pero a mi en pareix que no te res a vore.
I perquè no demana que ho explique el exalcalde Eduardo Bononad, per exemple, que era l'alcalde quan vam tindre el lio i que segur en sap més? ¿A què vos sembla una burrada?

Anònim ha dit...

Res, xe, la culpa dels robatoris la té el Bloc,i també la culpa de que no tingam piscina. I de que governe el PP i del cas Gurtel. I tot això que ho explique el regidor. A vore qui la diu més grossa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic anònim, si no som seriosos no anem enlloc. I haurem de tallar.
I va per a tots: cenyiu-vos al tema: els robatoris de casetes.

Amb la de coses que hi ha per traure punxa del tema, i coses actuals.