L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 26 d’abril del 2010

Bloc i PSM acorden a Simat col·laborar mútuament


Remés pel Bloc
El BLOC ha signat a Simat de la Valldigna un protocol de col.laboració entre la formació nacionalista valenciana i el Partit Socialista de Mallorca. Amb este acord, els dos partits es comprometen a ajudar-se mútuament des de els seus àmbits d'acció.
El secretari general del PSM, Biel Barceló, va agrair l'acollida rebuda pel BLOC i va recordar que la relació entre els dos partits ve de molts anys enrere.
Enric Morera i Barceló han signat en protocol davant dels secretaris de relacions institucionals del BLOC i el PSM, Pepa Chesa i Magí Moranta, respectivament; el secretari d'Organitació del BLOC, Josep Melero; el regidor valencianista de Gandia, Josep Miquel Moya i l'alcaldessa de Simat, Agustina Brines.
-