L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

divendres, 23 d’abril del 2010

Nota de premsa de l'alcaldia de Simat

ALCALDIA AJUNTAMENT DE SIMAT
NOTA DE PREMSA

La Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Simat, ha preparat per a la Diada del 25 d´abril, aquest diumenge, una programació especial dedicada a la Música Valenciana.

A les 12.30h. i al Monestir de Sta. Maria de Valldigna, es presentarà el disc “ESSÈNCIES”, del Quartet de Clarinets “VERT”.
L´Ajuntament de Simat és partícip de l´edició d´aquest disc.

A les 18.00h. i a la remodelada Font Gran de Simat, el grup AL TALL, ens presentarà el seu últim treball “Vergonya, cavallers, vergonya…”

L´Alcaldessa de Simat, Agustina Brines, ha manifestat "ens correspon ser responsables del foment i difusió de la Música Valenciana i en Valencià, i donar normalitat al desenvolupament de la nostra llengua, i més a un lloc tan històric i important com és La Valldigna".
Brines ha expressat també que "l´actual Equip de Govern de l´Ajuntament de Simat ha donat prioritat a les actuacions culturals i musicals del artistes valencians, i continuarà treballant en aquest sentit".

-