L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 d’abril del 2010

Demà, 1 de Maig


Remés per la coalició Compromís


Els partits integrants en la Coalició Compromís (BLOC-Iniciativa-Els Verds E.E), han fet una crida per a participar en les diferents manifestacions convocades a Elx, Alacant, València i Castelló i en les que Compromís participarà darrere d’una pancarta unitària.
Des de Compromís alerten que les xifres de la desocupació al País Valencià, “són molt preocupants”. El País Valencià, com va denunciar el portaveu Enric Morera en la passada sessió de control al president de la Generalitat, “està tres punts per damunt de la mitjana estatal de desocupació, és a dir, un 23% front al 20% del conjunt de l’estat. Cal recordar que la Generalitat té les plenes competències per a fer polítiques que activen l’economia i l’ocupació valenciana i jo em pregunte ¿què ha fet?. Doncs ha fet tot el contrari del que deuria de fer un govern preocupat pel seu poble, i per això ha autoritzat ERO en moltíssimes comarques i no ha donat ajudes a sectors productius que sí que generen treball, riquesa i benestar. Ara, hui en dia i cada dia més, ja sabem on han anat a parar els diners de les valencianes i els valencians: a paradisos fiscals, a trames d’empreses corruptes, a pagar actes propagandístics del PP”.
Morera també ha carregat contra el govern socialista de Zapatero, “perquè els socialistes volen eliminar el transvasament Tajo-Segura i això són moltíssim llocs de treball que es perdran. No han fet la inversió en infraestructures que tocava en la nostra terra i per això també s’han perdut molts llocs de treball. ¿Què ha fet esta terra per a que l’acció de govern de Zapatero siga en perjudici nostre i siga per a generar més desocupació?”.
Compromís afirma que front a polítiques d’improvisació i front a un govern valencià paralitzat a l’espera dels tribunals, calen apostes valentes i decidides, calen compromisos amb la nostra gent, amb els xicotets i mitjans empresaris, amb les grans indústries, amb la recerca i el desenvolupament, amb les noves tecnologies, amb un model productiu més just i sostenible mediambientalment. “Tot això és el que defensa Compromís i en eixa línia van les nostres propostes en les Corts i en els ajuntaments on estem, perquè volem canviar la situació, perquè podem fer-ho entre totes i tots i perquè ens estimem este país, la nostra terra”.