L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 23 d’abril del 2010

PER A LLEGIR: INFOBLOC

Remés pel Bloc. Noticies i comunicats que no solem vore als diaris


MORERA ESPERA UNA REACCIÓ FULMINANT PER PART D’ALARTE PER A REPRENDRE A LA DIPUTADA ALACANTINA QUE VA VOTAR A FAVOR DE LA RESERVA HÍDRICA DE CASTELLA-LA MANXA
divendres, 23 d'abril de 2010
El síndic de Compromís, Enric Morera (BLOC), ha declarat este matí que espera una decisió fulminant de Jorge Alarte per reprendre a la diputada del PSOE per Alacant Juana Serna, “qui va votar a favor del dictamen de la comissió constitucional on es tractava l'estatut de Castella-La Manxa i s'apostava per una reserva hídrica que és una sentència del mort per al sud de la nostra terra”.

Llegir més...

CAMPS NO ACLAREIX SI SEGUIRÀ SENT PRESIDENT O SI DIMITIRÀ EN EL CAS QUE S’ASSEGUE EN EL BANC DELS ACUSATS
dijous, 22 d'abril de 2010
El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, una vegada més ha passat la sessió de control sense respondre a les preguntes formulades pels grups de l'oposició, “encara que cada vegada són més concretes i més directes, Camps llança un missatge que porta preparat per a eludir les qüestions que se li formulen i que són preguntes que preocupen als parlamentaris i a la societat valenciana”, segons paraules del portaveu del grup Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC) i a qui Camps tampoc li ha contestat si els donaran la documentació i les factures que ha pagat el Consell a empreses de la trama Gürtel.

Llegir més...

MORERA: “EL PSOE DE ZAPATERO VOL TALLAR-NOS L'AIGUA QUE VE DEL TAJO-SEGURA I PER AIXÒ HA APROVAT EN SOLITARI LA RESERVA DE CASTELLA-LA MANXA”
dimecres, 21 d'abril de 2010
El secretari general del BLOC i portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha declarat al terme de la Comissió Constitucional en la qual es dictaminava sobre la reforma de l'estatut de Castella-La Manxa que l'única cosa que ha quedat evident és que el PSOE de Zapatero, “ha anat amb totes les seues forces a tancar-nos l'aixeta a les comarques del sud de la nostra terra perquè hui, d'una forma clara i concreta, el que s'ha aprovat és una reserva hídrica de 4.000 hectòmetres cúbics per a Castella-La Manxa, el que suposa la fi del transvasament Tajo-Segura i això és una sentència de mort per a l'agricultura, el turisme i la indústria de les comarques del sud de la província d'Alacant”.

Llegir més...

MORERA ALERTA EN LES CORTS QUE EL CONSELL S'APARTA DEL SOFTWARE LLIURE
dimecres, 21 d'abril de 2010
El síndic de Compromís i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha denunciat este matí en les Corts Valencianes que la Llei d'Administració Electrònica, aprovada per PP, PSOE i EU, posa en perill el software lliure perquè no garanteix la seua implantació i aplicaciò. Morera ha recordat que en els darrers mesos, el president del Consell ha signat un acord amb Microsoft i que dilluns i dimarts d'esta setmana, diputats del PP i del PSOE han participat en un curs de Microsoft a Bilbao.
El líder valencianista ha recordat que estes accions contradiuen les declaracions fetes per l'exconseller González Pons, qui va dir que una administració que no afavoreix el software lliure "està en contra de la Constitució".

Llegir més...


MORERA REIVINDICA UNA LLEI DE L'ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA MÉS AMBICIOSA QUE L'APROVADA HUI EN LES CORTS
dimecres, 21 d'abril de 2010

Compromís denuncia que PP-PSOE i EU trauen endavant una llei que no reivindica la possibilitat que els valencians i valencianes puguen tindre un domini d'internet propi. El passat 24 de març, el BLOC va emetre un comunicat de premsa informant que demanarien en les Corts que s'encetaren els procesos necessaris per demanar el domini "punt val". Hui Morera, en la seua intervenció a les Corts, ha mostrat la Proposició No de Llei registrada esta setmana i que va en eixa línia.

Llegir més...

MORERA LAMENTA QUE NI EL CONSELL NI EL MINISTERI HA FET ARRIBAR EL PLA DE RODALIA ALS GRUPS PARLAMENTARIS DE LES CORTS
dimarts, 20 d'abril de 2010
El síndic de Compromís, Enric Morera (BLOC), ha declarat este matí que està molt “sorprés” perquè el Pla de Rodalia presentat pel ministre José Blanco a València no inclou infraestructures com l’estació de ferrocarril a Oliva. A més, el ministeri torna a marginar als veïns i veïnes de la Font de la Figuera, que continuaran sense estació de tren.

Llegir més...