L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 26 d’abril del 2010

Sembla ser que ja funcionen les instal·lacions esportives del sector 12

Tema a banda és en quines condicions funcionen. Ahir diumenge ens han contat que hi havia activitat esportiva en les intal·lacions de padel i tennis del Sector 12, les situades davant la Residencia Solimar.
El nostre comunicant – gràcies per la foto del mòbil - ens informa que hi havia una colla de gent jugant i que allí hi ha muntat com una espècie de xiringuito, amb un ombratge fet de tela verda com les usades en hivernacle i que fins i tot es podia apreciar un menut grup generador d’electricitat. I un caldero de paella. No ens ho aclara el comunicant i no sabem si el generador serà pels aparells refrigeradors de begudes perquè allí de servei d’electricitat, res de res. També ens diu que hi ha instal·lat un wàter portàtil, com els que es lloguen en falles.
Contestant a les teues preguntes, no sabem si s’han inaugurat la instal·lació i desconeixem si el lloc d’ombra on està el xiringuito és l’espai previst per a vestidors i altres serveis als esportistes. Tampoc sabem qui paga el lloguer del wáter portátil. Suposem que l’ajuntament. Si que podem dir-te que fa dues setmanes ja ens digueren que el dissabte 17 d’abril s’anava a inaugurar amb un torneig de padel. Ho varem preguntar a diversos regidors de l’oposició, de diferents partits, i ningú no sabia res. Sembla ser que alguna cosa es faria.
Inaugurar, inaugurar...? Amb tot acabat i com cal? La veritat és que la cosa està prou endarrerida, almenys en els complements que caldria a una instal·lació esportiva: vestidors, dutxes, wàters, electricitat, focus per poder jugar a la nit. Fa unes setmanes, i es veu ben bé a la teua foto, ja deiem ací que donava una total impressió d’inacabat i que s’estava abandonant el manteniment de les rodalies, que ja apareixien plenes de brosses. I la cosa pel que es veu continua.
Esperem la col·laboració de tots i les aportacions per saber-ne alguna cosa més.
-

1 comentari:

Un de Tavernes ha dit...

Pel que veig a la foto està amb les mateixes condicions que la pista d'atletisme del poble.