L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 7 d’abril del 2010

A qui corresponga

Hem rebut aquest correu d'un bon amic:

Hola Cotorra! Soc Aitor ...
Una vegada més vos escric demanant-vos el favor de que si podrieu anomenar alguna cosa respecte dels paratges que hi ha a la Valldigna.
Ja que a tots ens agrada anar a passar els dies quan arriba el bon temps ja siga per a fer torraetes o paelletes o el que siga… I és que resulta que en tota la Valldigna no hi ha cap parador que estiga habilitat per a gent minusvàlida i m’he passat totes les festes apartat dels meus companys.
Seria molt demanar que adaptaren algún lloc on poguera accedir un minusvàlid a fer-se el seu plat de paella o la seua torraeta amb la gent normal?



Aitor, per a nosaltres no és que seria molt demanar, sinó que hauria d'estar solucionat sense que cap persona afectada hagués de recordar-ho als nostres polítics de la Valldigna. I no un lloc sinó tots els llocs.
Senyors alcaldes i regidors, i en aquest cas els de Tavernes especialment d'on és la persona que ho demana: SOLUCIONS

2 comentaris:

ValldignaDigital ha dit...

Republiquem la nota de l'Aitor.

AITOR tens tota la raó, a més a més, hi ha molta obra pública "nova de trinca" feta a La Valldigna sense accessibilitat. Ells fan les normes i ells se les boten... DE VERGONYA...

<<<\\\...AiToR...///>>> ha dit...

Lo injust es q no s'adonen d les circustancies mentre no els ho passa a ells o a algu pròxim a ells. :( :(