L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 16 d’abril del 2010

PER A LLEGIR: INFOBLOC 16 abril

Remés pel Grup Municipal del Bloc de Tavernes

"Amics i amigues: us enviem el darrer l'INFOBLOC DIGITAL amb les darrers notícies i propostes del Bloc.

EL BLOC CELEBRA DEMÀ EL CONSELL NACIONAL ON S’APROVARAN ELS CANDIDATS PER A LES LLISTES AUTONÒMIQUES DE COMPROMÍS
Els consellers i conselleres nacionals de la formació valencianista es reuniran demà al complex de La Petxina, a la ciutat de València, per triar els candidats del BLOC que aniran en les llistes de la Coalició Compromís per a les eleccions autonòmiques de 2011. L’actual síndic de Compromís en les Corts i secretari general del BLOC, Enric Morera, serà proclamat número ú dels valencianistes i serà qui encapçalarà la llista de Compromís per la circumscripció de València.

Llegir més

http://www.bloc.ws/web/index.php?option=com_content&task=view&id=1258&Itemid=85

MORERA CONSIDERA QUE EL SUMARI DEL GÜRTEL CONFIRMA QUE CAMPS ERA CONSCIENT QUE REBIA REGALS D'UNA EMPRESA QUE CONTRACTAVA AMB L'ADMINISTRACIÓ
El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha manifestat esta vesprada “respecte per la decisió del Tribunal Suprem, com no pot ser d'altra manera, encara que no deixa de ser una dolenta notícia per a Camps i per a la societat valenciana. Esta situació genera incertesa i si el dia 12 de maig es decideix l'obertura de judici, la paràlisi del govern valencià pot ser total, si no ho és ja en estos moments. El president està més preocupat per temes estrictament personals que fan que no comparega en la Corts, que no haja acció de govern, que la crisi s'estiga menjant cada dia centenars de llocs de treball sense que ningú faça res”.

Llegir més


MORERA: “EL PLA DE RODALIA ÉS INSUFICIENT I NO ENTENEM COM ES PRESENTA EL DIMARTS I NO HAN ENVIAT UNA CÒPIA A LES CORTS VALENCIANES”
El síndic de Compromís i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha qualificat de “vergonya” que es presente dimarts que ve en el Palau de la Generalitat el Pla de rodalia per part del ministre de Foment, mentre que ni l'estat ni el Consell “han enviat una còpia d'aquest pla als grups parlamentaris de les Corts”.
Segons Morera, “possiblement no ho han fet perquè tenen vergonya que se sàpiga que és un pla insuficient, que ens deixa als valencians en la cua d'inversió de l'estat i perquè és la continuació d'un greuge de moltes dècades en les quals els ciutadans i ciutadanes de moltes comarques no s'han pogut beneficiar d'un servei públic de tren. Els recordarem que seguim esperant les línies de Gandia-Oliva-Dénia, Xàtiva-Alcoi, Alcoi-Alacant o Vinaròs-Castelló”.
El líder valencianista ha declarat que assistirà a la presentació, “per a saber què pensen fer amb el servei de rodalia, encara que ja estem farts de promeses i de projectes que mai es materialitzen. Assistirem no per a fer de ‘palmeros’ ni de Blanco ni de Camps, perquè cap dels dos es mereixen ni un sol aplaudiment perquè no estan solucionant els problemes reals que té el poble valencià”.


MORERA: "LES DADES DEL SECRETARI D'ESTAT DE SEGURETAT NO ENS VALEN. NOSALTRES SEGUIM PATINT LA VIOLÈNCIA FEIXISTA I ACÍ NO ES DETÉ A NINGÚ"
El secretari general del BLOC, Enric Morera, ha lamentat que en la compareixença del Secretari d'Estat de Seguretat, Antonio Camacho,"s'han donat moltes dades i ha dit que al País Valencià el feixisme no té cap impunitat, però la realitat que patixen moltes persones agredides i seus de partits atacats no coincidix amb la realitat virtual en què viu Camacho i el ministre Rubalcaba, suposadament informats per un delegat del Govern que considera de normalitat democràtica quan se'ns insulta, quan se'ns impedix participar en actes públics o quan apallissen als nostres militants".

Llegir més

http://www.bloc.ws/web/index.php?option=com_content&task=view&id=1244&Itemid=85


COMPROMÍS DEMANA EN LES CORTS LA CREACIÓ D'UNA COMISSIÓ D'INVESTIGACIÓ DEL CAS GÜRTEL
El síndic de Compromís, Enric Morera (BLOC) i la portaveu adjunta del grup parlamentari, Mònica Oltra, han sol•licitat per escrit este matí que les Corts constituïsquen una comissió d'investigació, per tal d'aclarir les vinculacions del president de la Generalitat, els consellers i altres alts càrrecs de l'administració valenciana amb les empreses de la trama corrupta investigada pel cas Gürtel.

El grup parlamentari va fer la mateixa petició fa un any, però la majoria del PP en les Corts la va desestimar perquè el cas estava sent tractat pels tribunals. Com des del passat 6 d'abril s'ha alçat el secret de sumari, els partits integrants de Compromís han tornat a fer la proposició per tal de conéixer tota la veritat i el nivell d'implicació del Consell en este tema.

Llegir més

BLOC-COMPROMÍS DEFENSA QUE S'ELIMINEN ELS PRIVILEGIS PER ALS EXPRESIDENTS DE LA GENERALITAT PACTATS PER PP-PSOE
Des del grup parlamentari Compromís han mostrat la seua sorpresa per algunes informacions publicades respecte al posicionament del grup sobre les pensions dels exdiputats. En alguns mitjans de comunicació s'ha arribat a dir que Compromís coincidia amb el PP, quan això és “totalment fals i en cap moment s'ha coincidit amb el PP en la Comissió de Govern interior celebrada ahir en les Corts”, segons ha declarat el síndic del grup, Enric Morera (BLOC), qui, a més, ha afegit que la proposta de la seua formació va ser “fer una comparativa de com s'ha resolt este tema en altres parlaments autonòmics per a prendre decisions”.

Llegir més