L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 26 d’abril del 2010

Treballs al final de Passeig Colom


Des de fa uns dies es treballa al final del Passeig Colom per tal de solucionar els problemes amb el clavegueram. Avui al final del Passeig, i com a conseqüència de la feiana, no es podia donar la volta a la rodona. Bé, com sempre els menuts inconvenients que comporten les obres.
Cal dir que, després d'alguns episodis d'escorrenties d'aigües brutes pel Camí Gandia, i després també d'algunes denuncies en aquest blog, s'està donant una solució. Ara, per completar la tasca i fer una feina ben feta, caldrà també eliminar qualsevol residu de l'abocador i deixar nete la zona.
I no estaria demés un llum roig per la nit, encara que siga per remarcar que allí hi ha obres i cal anar en compte.

La darrer informació sobre el problema la podeu vore ací:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/04/segueixen-aigues-brutes-pel-cami-gandia.html

-