L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 23 d’abril del 2010

23 d'abril: Sant Jordi. DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE

DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE

La comunitat catalano-aragonesa celebra hui la diada de Sant Jordi i també se celebra el DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE. Al Principat la diada està considerada com el dia dels enamorats catalans, mentre a València la diada dels enamorats se celebra el 9 d'octubre, St. Dionís, Dia Nacional del País Valencia i on la rosa i el llibre catalans son substituïts per "la mocodorà" per l'estimat/a.

La Cotorra us desitja un BON SANT JORDI 2010, UN BON DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE i que en gaudiu de la lectura. Compreu-vos un llibre i millor en valencià.

1 comentari:

vicent ha dit...

Sols un aclariment. La Diada dels valencians és el Nou d'Octubre mentre que el dia dels enamorats és el dia de la vigilia, el 8 d'octubre.

No cal que ho publiqueu.