L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dimecres, 21 d’abril del 2010

La Valldigna per a un recital de la vostra diversió


L’auditori de Benifairó acollirà el pròxim dia 1 de maig a partir de les 7 de la vesprada la “5ª INTERCOMARCAL CABOTISTA” amb el lema: “La Valldigna per a un recital de la vostra diversió”.
Actuació dels grups Amanida Peiot, Les Maedéus; Mariachis Fumetas, Mi Sostingut, Oliva Trencada i les poegrafies del gran….. Josep Enric Grau.
El preu: 10 eurets però ara està en promoció de 2 x 1 si les compreu per avançat.
On podem comprar? Clic damunt el cartell i ho voreu amb detall.
Esperem que el veïns dels carrer no es molesten per l'acte, i com en cas dels contenidors, no facen de Raimon i diguen que NO, amb la qual cosa obligarien al plenari a mocionar (derivat de moció) per anul·lar l’acte.