L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 28 d’abril del 2010

La nova caserna allotjarà 49 guardies civils.

La nova caserna de la Guardia Civil s’ha inaugurat aquest matí amb la presència del delegat del Govern, Ricardo Peralta, i del director general de la Policia i Guardia Civil, Francisco Velazquez.
L’acte ha comptat amb l'assistència del general en cap de la zona, Cristobal Santandreu, el subdelegat del govern, Luis Felipe Martínez, el secretari autonòmic d’Interior, Luis Ibáñez, autoritats de la Valldigna i una ampla representació de les forces de seguretat estatals i locals.
En concret, i en el cas de la Valldigna hi estaven presents el president de la Mancomunitat, José Luis Ferrando, l’alcaldessa de Simat, Agus Brines, i els alcaldes de Benifairó i Barx, Jesus Ferrando i Miguel Miñana, a més d’exalcaldes d’anteriors corporacions i un ample desplegament de regidors i responsables del PP de tota la Valldigna .
Entre les notes anecdòtiques cal citar que l’alcalde de Tavernes, Manuel Vidal, en el moment de saludar les autoritats assistents, només s’ha enrecordat del president de la Mancomunitat entre les assistents de la Valldigna i s’ha oblidat de la resta d’alcaldes. Vaja, com si no hi foren. També alguna exautoritat de la Valldigna va oblidar el protocol i assistia en maniga curta.
La nova caserna de Tavernes ha suposat una inversió de 1.250.000 euros que ha pagat el govern central, mentre l’ajuntament ha posat el terreny i les obres d’accessibilitat. L’edifici té dues parts diferenciades, una per oficines, presó i garaig i una segona destinada a vivendes.
La nova caserna, segon es despren dels parlaments, ja s’ha quedat menuda per albergar els 49 guardes que hi están destinats. Així, el director general va manifestar la satisfacció per la inauguració “que farà que els guardes treballen en condicions millors", per a dir que “no eren suficients donat l’increment de plantilla” i confiava en una futura ampliació.
També va intervindre el delegat del Govern, Ricardo Peralta, parlament que va aprofitar per recordar la inversió feta pel Govern de la Nació en matèria de seguretat.
La visita, segons ha pogut conéixer La Cotorra, ha servit perquè l’alcaldessa de Simat, Agustina Brines, i l’exalcalde, Eladi Mainar, pogueren conversar amb els responsables de la Guardia Civil i acordar una reunió que servirá per determinar el destí futur de l’actual reten de Simat.
Es dóna la circumstància que la caserna inaugurada a Tavernes ja està menuda i hem sabut que hi ha interés de la Guardia Civil en mantindre el reten de Simat, mentre les autoritats simateres vorien en bons ulls que es traslladaren a uns locals que hi ha al costat de l’Església per poder destinar l’edifici a usos municipals, culturals i socials. Tot això es podría tractar, segons ha sabut La Cotorra, en una próxima reunió.
-

2 comentaris:

ValldignaDigital ha dit...

article republicat - si necesiteu fotos les podeu agafar. Gràcies companys

Anònim ha dit...

Continuem essent el poble dels minis. Res de nou sota el sol:
En altres temps van ser minitrinquet, minipistesesportives, miniinstal·lacions del camp del Vergeret, minicentre de salut, miniescola de musica i ara ja ens trobem en una casa cuartel que diuen s'ha quedat menuda el dia de la inauguració.
Visca la planificació, pero segur que la culpa la tindrà Zapatero.