L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 27 d’abril del 2010

Olegario Alario seleccionat per als campionats d'Espanya


Remés pel Grup Muntanya Valldigna

El corredor Olegario Alario Peig de l'equip de carreres per muntanya "Mancomunitat de la Valldigna" del Grup Muntanya Valldigna ha sigut seleccionat per a representar a la Comunitat Valenciana i formar part de l'equip de carreres per muntanya de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de C.V, en el Campionat d'Espanya de Carrera Vertical.
El corredor de Simat de la Valldigna competirà en les quatre proves del Campionat d'Espanya de Carrera Vertical, de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada. Les proves se celebraren en tot el territori Espanyol.
El corredor de la Valldigna representarà a tota la Comunitat Valenciana, en esta modalitat de carreres tècniques per muntanya. La primera prova es celebrarà en dia 8 de maig en ATXONDO – BISCAIA, la segona prova l'1 d'agost en BRAÑOSERA – PALÈNCIA, la tercera prova el 28 d'agost MONACHIL – GRANADA i la ultima prova de la copa d'Espanya finalitzarà el dia 7 de novembre, en la Comunitat València a FINESTRAT – ALACANT.
Finalment es celebrarà el Campionat d'Espanya de CARRERA VERTICAL de la FEDME el 20 Juny 2010 en PEÑALARA, SANT ILDEFONS a SEGÒVIA.
El corredor de la Valldigna, està il·lusionat en la seua primera elecció com a membre de l'equip de carreres per muntanya de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de Comunitat Valenciana, ja que representa un nou repte per a ell i un reconeixement a molts anys practicant atletisme, representarà a la Comunitat Valenciana i a la Valldigna, en esta modalitat esportiva, amb molt d'orgull i dedicació.
El corredor simatero ha rebut la felicitació del president de la Mancomunitat de la Valldigna, José Luis Ferrando, de l'Alcaldessa de Simat de la Valldigna Agustina Brines i del President del Grup Muntanya Valldigna Juan Vte. Vercher Gadea.
-