L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 19 d’abril del 2010

El PSOE de Benifairó busca voluntaris d’ajuda a gent major

La Cotorra ha pogut saber que el PSOE de Benifairó està plantejant-se fer una campanya de recerca de voluntariat d’ajuda a les persones majors o amb problemes de mobilitat del Carrer Sant Roc de Benifairó.

Segons ha sabut La Cotorra, aquest voluntariat només treballarà una mitja horeta al dia, i la seua tasca será anar a les cases de la gent major o amb problemes de mobilitat tant del Carrer Sant Roc com els voltants, arreplegar-los la bossa de fem i anar a deixar-la al contenidor més pròxim.
Com es sabut, la zona va a quedar-se sense contenidors de fems després que el ple haja prés en consideració la moció del PSOE de no instal·lar contenidors en el carrer esmentat.

Ara hi ha gent que s‘ho veu d’una altra manera i afirma que la moció del PSOE només té com objectiu fer una campanya de prevenció de malalties coronaries. I que el PSOE vol que que la gent major passege, que es moga eixos 200 metres, perquè ja se sap: qui mou les cames mou el cor.

Al final resultarà que la moció del PSOE només pretén que la gent camine i tinga forces per anar a votar-los d’ací un any.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que no es l'únic carrer sense contenidor, el carrer la purisima tampoc el te i va ser llevant pel nostre benvolgut alcalde, no sera que aquesta campanya la va començar ell i ara la estant seguint els demes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens podries especificar si estem parlant del mateix tipus de contenidors i instal·lacions?

No als aprofitats ha dit...

Una altra ironia. Val més que el PSOE ho deixe estar i no busque eixos voluntaris. Perquè els tindrà que prometre alguna cosa i llocs de treball en l'ajuntament no hi ha per a tots.

Un veí ha dit...

Eixe anonim es un mentirós o un ignorant. Els veïns del carrer Purissima tenim problemes en les contenidors de rodes des de l'època d'Agusti, que no solucionava res, i deixava que els contenidors estigueren cada día en un lloc del carrer.
Els veins fem: A mi em molesta, te'l deixe a la porta de ta casa, i Agusti i l'ajuntament a callar.
Si es van llevar no va ser pel nostre benvolgut alcalde ni perque si sino per les obres del carrer.
A vores si d'una els veïns ens posem d'acord on s'han de posar.

Anònim ha dit...

Que bonica és la política. Tots els partits tirant-se pedres i menys buscar solucions. Senyors concejals (BLOC,PSOE,EU i PP), busqueu solucions, treballeu pel poble i deixeu-se dels interessos personals i de les ideologies polítiques que ací, en el meu poble, Benifairó de la Valldigna, sols ens importa BENIFAIRÓ i no tota la merda que es tireu els uns als altres.

Anònim ha dit...

Jo em pense que tu no eres de Benifairó. I ho demostres quan dius que es tiren merda els uns als altres.
Els de Benifairó sabem que els únics que han llançat des de fa anys merda son els Psociagustilistos i sempre contra l'alcalde actual.

Anònim ha dit...

No sóc jo o no ets tú? "Tots es dediquen a tirar merda els uns altres". Si utilitze esta expressió és perquè quan mana un, els opositors es dediquen a criticar el govern actual, i quan mana l'altre, viceversa.
Però al llarg dels anys m'he n'he adonat que tot açò forma part de la política.
I ho torne a dir, el que la paga el poble, tant mane un partit com un altre.
Esta és la meua opinió, com a benifaironer, i crec que molta gent ho pensa, i als altres, no els interessa, voreu.

Anònim ha dit...

Jo crec que no fa falta que busquen voluntaris, els mateixos que no van voler els contenidors al seu carrer,( i no diguem noms...) que siguen ells els que vagen a presentar-se com a voluntaris.