L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 20 d’abril del 2010

Bàsquet en cadira de rodes


Remés per Valldigna Accessible

Una vegada garantida la primera plaça del grup sud de Primera Divisió, els Rangers reberen al Cocenfe Oretania Puerto Llano en el darrer partit de lliga disputat al pavelló de la Malvarrosa. El resultat (68-45) pot pensar que els valencians no van tindre problemes, però no va ser fins a la segona meitat quan els d’Adrián Rodríguez van començar a augmentar la diferència en el tantejador. Aspecte positiu del joc va ser el repartiment equitatiu dels punts entre els seus jugadors: por una part, Xavi (23 punts), Rober (18) i Carles (9); per l’altra Michael (8), Iván (8) i Luís (2).
Al mig temps, el club Rangers lliurava una placa d’agraïment al regidor d’esports de l’ajuntament de València, Cristóbal Grau, que presenciava l’encontre acompanyat de l’assessor Julio Martínez. El club va manifestar que sense el recolzament del consistori valencià seria imposible participar en la lliga nacional de bàsquet en cadira de rodes.
-