L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 14 d’abril del 2010

Més sobre el ple: es demana que les societats musicals siguen declarades BIC

El ple de Tavernes va aprobar per unanimitat la moció presentada pel Bloc d’adhesió a la proposta de la Federació de Societats Musicals valencianes perquè es declaren les societats musicals Bé d’Interés Cultural (BIC).
La proposta va ser assumida com a pròpia per tots els grups encara que els Bloc va haver d’acceptar, per aconseguir el consens total, que es canviaren uns menuts aspectes del text original.
Així on el Bloc originalment demanava “revisar a l'alça el conveni amb la Societat Instructiva Unió Musical” quedava, més o menys i atenent a l’esperit consensuat, com a que “es procurarà” augmentar l’ajuda econòmica d’acord amb les possibilitats econòmiques de l’ajuntament.
Més informació:

Suposem que eixe interés final de tots els grups de procurar augmentar la dotació econòmica a la nostra banda serà una realitat prompte.