L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 23 d’abril del 2010

Bloc-Compromís pregunta en les Corts la situació de les obres del denominat Plan Camps


Remés pel Bloc

El diputat de Bloc-Compromís a les Corts Valencianes, Josep Maria Penella, ha preguntat en quina situación de pagament es troben les obres adjudicades i realitzades dins de la primera fase del Plan Confianza o Plan Camps.
La pregunta l’haurà de respondre el govern valencià en el ple de les Corts, i com a més informació i per contrastar, el diputat ha demanat a cada agrupació local l’estat i situació real de les obres anunciades en eixe pla.
Al respecte de les obres del Plan Camps a Tavernes (vore el quadre adjunt. Clic al damunt per vore’l en gran) cal dir que la reurbanització de l'Avinguda La Marina i les basses fitosanitàries ho gestiona la Generalitat directament. Les altres, la Generalitat les ha delegades en l’ajuntament.
A hores d’ara i segons el que hem pogut llegir en premsa i escoltar del govern municipal de Tavernes en els plens els darrers mesos, pareix ser que ja fa temps i temps que s’està tramitant la reurbanització de l'Avinguda la Marina. O siga, pareix ser, perquè en concret d’obres no hi ha res. I de de les basses fitosanitàries no sabem res.
Respecte de les altres obres que ha de tramitar l'Ajuntament encara no sé sap res, però tothom sap que l'Ajuntament ha d'avançar els diners i hui per hui, la Hisenda Municipal no té liquidesa ni pot endeudar-se més per a fer eixe avanç de diners.