L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 15 d’abril del 2010

Resum del I Torneig Sant Vicent de futbol femení


El passat dissabte 10 d’abril, va tindre lloc al Camp Municipal de Tavernes de la Valldigna, el I Torneig Sant Vicent de futbol femení, amb la participació dels equips de l’U D Tavernes i el Valencia C F Femení, en diverses categories.
A primeres hores del matí, conforme anaven aplegant els diversos equips i acompanyants, l’organització, va disposar d’una taula d’informació i benvinguda. A tots els equips es va designar un delegat, per estar a la seu disposició. Antes ja s’havia repartit l’aigua i begudes a tots els vestidors.

Camp A.- 10:30 h.
U D Tavernes Aleví B 4 - Valencia C F “A” 2
U D Tavernes.- Elvis, Joan, David, Carles, Xavi, Jordi, Andreu, Xiqui, Adrià, Luis i Eric.
Valencia C F “A”.-Marta, Lyddi, Gloria, Barby, Fos, Anita, Andrea, Angi, Rubia, Marisa, Peque, Peiró i Sofía.
Partit molt competit, ha on la definició dels “Rogets”, va decantar la bascula a favor d’ells. Joc espectacular per les dos bandes i amb molta entrega i força.

Camp B.- 10:30 h.
U D Tavernes Femení F-7 2 - Valencia C F “D” 2
U D Tavernes Femení.- Saray, Marieta, Claudia, Ana, Laura Martin, Júlia, Sofía, Laureta, María i Laura Tur.
Valencia C F “D”.- Laura, Marta, Mariajo, Daniela, Valeria, Malena, Elena, Gema, Andrea i Penelope.
Un partit també molt emocionant, amb alternatives al marcador, per les dos parts. Gran esforç de les menudes, que varen fer vibrar a les dos aficions. Les guanyadores es va decidir al punt de penal, ha on les valencianistes foren mes encertades.

Futbol-11.-12:00. h.
U D Tavernes Femení 3 - Valencia C F “C” 3
U D Tavernes.-Mar, Neus, Deborah, Mari, Blanca, Júlia, Ainhoa, Andrea, Aida, María i Cristina. Banqueta.- Denis, Lidia, Jazmina, Paula, Claudia i Mabel.
Valencia C F “C”.- Gema, Marta Álvarez, Susi, Sara, Lili, Lee, María, Tami, Esther, Miriam i Sandra López. Banqueta.-Vicky, Alicia, Jeni, Lesley, Lore, Marta Gimenez, Ainara i Blanca.
La gran final del Torneig, que als seus prolegòmens, es va fer a homenatge, a José Enguix, àrbitre natural de Tavernes, que xiulava el partit, amb una placa commemorativa, assistit per Fidel Montanilla y Javier Chavez a les bandes.
Com es preveia, va ser un partit disputat ha on el Valencia es va posar 0-2 cap al minut 15 de la 1ª part, i el Tavernes, en 5 minuts de bon joc i espanta va empatar el partit. Abans del descans, Sandra López amb un tir de fora de l’àrea, va posar per davant a les del Valencia.
A la represa, el Tavernes va tornar a empatar prompte, apretant molt a les “ches”, que veien com els seus xuts, o els parava Lidia o anaven als pals. El partit es va tornar boig, per que ninguna volia aplegar als penals, però a la fi del temps reglamentari, el resultat va ser de 3 a 3. Ja en la tanda de penals, les xiques del Valencia varen badar menys, i es varen emportar el I Torneig San Vicent.

Desprès del partit, es va fer l’entrega de trofeus a tots els equips, per part de Manolo Vidal, l’alcalde valler, Amparo Espí, regidora municipal i Paco, president de l’U D Tavernes. Poc després, tothom va gaudir d’un dinar de germanor.
El torneig, en valoració de l’organització va ser un èxit a tots el nivells, tant de participació, esportiu, assistència, i implicació de tots.