L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 1 d’abril del 2010

Ja s'acosta Pasqua


La Cotorra ha informat en diverses ocasions del mal estat i la situació de degradació que pateix la zona d’oci creada al voltant de l’Ullal Gran, ubicat davant las Cinco Hermanas des del dia mateix de la seua creació. L’última vegada:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/09/lullal-continua-degradant-se-i-no-es.html

Malgrat això, i a les manifestacions del responsable del Govern Municipal de fer neteja i manteniment només passara l’estiu, es dóna el cas que l’estiu ja ha passat, també Nadal i ara ha vingut Pasqua i no s’ha fet res. Les fotografíes d’avui mateix parlen de quant malament està l’ullal i la zona d’oci. Feu clic al damunt i les voreu més grans i amb detall.
Tal com va, l’arribada de Pasqua serivirà per perdre una bona oportunitat de condicionar la zona i convertir-la en un dels llocs idonis per anar a passar la vesprada i berenar en contacte i gaudi de la Natura aquests dies. I segurament es perdrà també una bona oportunitat per netejar i condicionar, per reparar els desperfectes i per haver donat als visitants i als mateixos vallers i valleres una imatge d’interés pel medi ambient, en resum una millor imatge de Tavernes.
Una zona com aquesta, en un altre poble, estaría convertida en un verger, en un jardí ple de flors i arbres amb ombra. I ací a Tavernes la tenim convertida en…. Bé, ens anem a estalviar el qualificatiu. Cadascú que pose mentalment el qualificatiu que crega convenient que es mereix després de mirar les fotografies.
I tranquils, que la culpa del nom que li poseu no serà vostra. La culpa… a qui corresponga.

1 comentari:

Vitality ha dit...

L'estat de l'Ullal, les redones, la zona de l'accés principal a la platja (paissatge lamentable)són les que veu el visitant nomes arribar a la Platja de Tavernes. Potser el sol arregle les coses, però sol en hi ha en molts altres llocs.
Tavernes té unes potencialitats formidables per al turisme: Platja, muntanya, paissatge.
Sols ens falta uns responsables polítics que sàpiguen administrar tot aquest potencial... i no cal massa inversions. Mantenint en bon estat tot allò que tenim, ja aniriem d'allò més bé.