L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 28 d’abril del 2010

El BOP anunci el pròxim cobrament de l'IBI, que enguany apuja sobre el 20%


El BOP publica avui (clic a la foto per vora-la en gran) l’edicte de l’Ajuntament de Tavernes sobre exposició pública i notificació col·lectiva de liquidacions tributàries i avís de cobrament dels:
- Padró fiscal d’ IMPOST SOBRE BÉNS IMNMOBLES DE NATURALESA URBANA, PERÍODE 2010.
- Padró fiscal d’ IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES DE CARACTERÍSTIQUES ESPECIALS, PERÍODE 2010.
Les liquidacions individuals es poden consultar a l’oficina municipal de gestió de tributs (planta baixa de l’Ajuntament) durant 15 dies hàbils següents a la publicació en el Butlletí Oficial de la Provincia per si voleu fer alguna reclamació.

El passat mes de desembre us informàvem de la pujada del 20% per enguany i us aconsellàvem que es fereu l’apartadet a la vidriola, que no vos vinguera el colp de nou. Ho podeu llegir i tota la informació sobre el tema a l’enllaç

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/12/libi-apujara-finalment-un-20.html

I res. Tranquils que no hi ha mal que 100 anys dure. Encara que l'any que ve..... la pujada serà per l'estil, pressumptament, que cal arribar a l'aplicació 100% de la revisió cadastral feta en gran periode de guanys.

I nosaltres preguntem: Després de la crisi galopant que ens afecta i que sembla ser durarà encara i més el que tardarà a recuperar-se la cosa : ¿Per què el govern municipal del PP no gestiona una nova modificació dels valors cadastrals a la baixa, segons el preu actual del mercat?.

-

2 comentaris:

Paganini ha dit...

Si l'Ajuntament està mes "ert que la moixama" com ha d'abaixar els valors cadastrals??!!!

Els comptes no els ixen de cap manera. Cada any es gasten dos o tres milions d'euros més dels que recapten, abaixar l'IBI seria portar a l'Ajuntament a la fallida econòmica.

Així i tot, recaptant un 20% més no tenen prou, gràcies a la brillant gestió que està fent l'alliberada concejala d'hisenda i l'alcalde.

Per a què volem tants alliberats si no saben gestionar correctament els impostos que nosaltres paguem?

En què s'ho gasten?

Dacord ha dit...

en troyanos!