L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 6 d’abril del 2010

Per un Camí Pla net i sense terra


Les línies elèctriques que donaran subministrament a Tavernes des de la nova subestació van soterrades, com és de coneixement general. Des de fa uns mesos es treballa al Camí Pla en el soterrament de les línies i pràcticament tot el traçat està completat i la rasa oberta per col·locar el cablejat tapada i asfaltada.
Malgrat això, i a que fa un parell de setmanes que s’han acabat, al costat del camí están els muntons de terra trets de la rasa. ¿Se’ls emportaran? ¿No se’ls emportaran? Deixaran ben lliure la vorera del camí, o no?
Potser ens avancem demanant que l’empresa que fa els treballs se’ls emporte ja, potser ens diguen que estava previst, però…. ¿i si ens plou amb quantitat mentre tarden a endur-se’ls? ¿Com quedarà de terra i fang tot el camí?
Per tant li demanem al responsable d’Agricultura i de camins del terme que no s’ho deixe de la mà. I els demane als de l’empresa que si pot ser demà que no siga la setmana que ve. També el trànsit pel camí ho agrairà.