L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 26 d’abril del 2010

El Consell només ha fet efectius 134 milions del 1020 del Pla Confiança de Camps

Fa ja 15 mesos d’ençà que es va anunciar el Pla Confiança de Camps que preveia 1020 milions d’euros per a fer obres als municipis entre el 2009 i el 2010. Les obres, i sobre tot les més grosses, les de les grans ciutats, pateixen endarreriments per la situació econòmica de la Generalitat, i a hores d’ara només s’han pagat obres per valor de 134 milions, un 13% del total, segons les dades de la pròpia Generalitat.
La cosa sembla va un poc millor en les obres en localitats de menys de 10.000 habitants, activitat que depén de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania: hi ha 89 projectes fets d’un total dels 500 previstos, un 18%, i la conselleria informa que 279 estan en fase d’execució.
Com ací hem explicat, molts ajuntaments es veuen obligats a firmar operacions de tresoreria (prèstecs, per entendre’ns) per avançar uns diners que no els arriben de la Generalitat.
En el cas de les obres del Plan Camps a Tavernes, la reurbanització de l'Avinguda La Marina i les basses fitosanitàries ho gestiona la Generalitat directament, mentre que la resta que podeu vore al quadre la Generalitat les ha delegades en l’ajuntament.
Fa temps i temps que s’ha dit que es tramita la reurbanització de l'Avinguda la Marina mentre que de de les basses fitosanitàries no se sap res.
De les obres que ha de tramitar l'Ajuntament, ni se sap…. l'Ajuntament ha d'avançar els diners i hui per hui, la Hisenda Municipal no té liquidesa ni pot endeudar-se més.
El Pla Confiança de Camps, com alguns ja diuen i recordant quan religiós és el nostre president, s’esta convertint més en una simple “qüestio de fe”.
- Més informació
-