L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 30 d’abril del 2010

Era el millor


Era un dels millors, per no dir el millor, jardí del poble. El jardí del Calvari, ben cuidat, sempre arreglat, ple de rosers i altres plantes amb flors enmig dels parterres que deixava el camí que puja en ziga-ziga fins a l’ermita del Crist. Era un dels millors jardins, per no dir el millor, el jardí del Calvari.
Ara, al lloc que abans ocupaven rosers i altres plantes amb flors, creix esponerosa la brossa i la malesa. Ara no és el jardí, és el brossegal del Calvari (Foto 1-2)
No val per a res que el Calvari estiga considerat com a lloc d’interés especial, turístic i cultural. I no oblidem també que alhora religiós, que alberga la imatge del patró de Tavernes.
No fa més que uns anys, va tindre unes obres de millora, manteniment i etc. ¿Es noten? Ni pensar-ho: tot l’emmanisat exterior dels casalots de les estacions del Calvari, arrancants i trencats (foto 3); la tanca de ferro forçada o feta pols, amb forats per on entra qui vol i quan vol (foto 4)... i més!
Amb altres circumstancies, és a dir atenció, manteniment, vigilància... un altre gall cantaria al Calvari! Segur.
Ara, s’anuncia un nou projecte de millora dels voltants del Calvari. I pensem si servirà per alguna cosa si després no es vigila, no es fa manteniment i no es cuida.
I això passa a Tavernes, tan escàs com està de zones enjardinades!
-

4 comentaris:

Serp ha dit...

Recordem que este projecte de millora i rehabilitació del Calvari està financiat pel Pla Camps que a dia de hui és una mentira. A vore quan la Generalitat envia els diners... ah no! que ara diu que els Ajuntaments han d'avançar els diners! però si els Ajuntaments no tenen liquidesa!

Anònim ha dit...

No hace falta mirar el calvario miremos los demas parques y veremos la dejadez que se mantiene en el pueblo si vemos el parque que tenemos detras del campo de deportes se dejo perder y sigue igual con sus bancos y farolas lo malo es que no logramos encontrarlos pues la maleza les invade y envez de hacer el parque que ha hecho en la playa para que los mayores puedan hacer ejercicio seria mas viable haberlo hecho en el pueblo y asi lo podrian disfrutar las personas mayores y no hacerlo enla playa pues dentro de un tiempo veremos como lo tenemos

Anònim ha dit...

Tenim el que hem votat. I cada dia que passa pitjor. A la pròxima, que està al voltar del cantó, espavilem.

I encara han tingut sort els senyors del PP perquè gràcies a Zapatero han pogut fer alguna cosa, moltes desaprofitades, però alguna n'han fet.

Anònim ha dit...

El poble, independentment de les zones amb jardí, sempre està fet un merder, començant pel fet que els mateixos ciutadans no van amb gens de compte ni es preocupen per la bona imatge de Tavernes. El mateix ocorre amb les zones verdes que, sabent que ja de per sí costen de mantindre, escàs o ningun interés posen les autoritats per mantindre-les en un bon estat.

La meua opinió és la mateixa que la del primer anònim. Recullim el que hem sembrat. Salutacions