L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 26 d’abril del 2010

Recital de poemes a la CasaCalba

Aquest diumenge es tancava un cap de setmana del llibre i La Cotorra hi ha estat i ha gaudit del treball acurat dels organitzadors. Faltava, però l'acte del diumenge. Eren tres espais, tres veus, per a parlar i viure les lletres. I on visquerem les lletres, on gaudirem d'un espai diferent per a la poesia va ser n el corral de la CasaCalba, un recinte idoni per a ser ferit pels versos un 25 d'abril.
Damunt l'entrada a dos euros amb dret a consumició, tot un luxe el detall.
Però anem a per la tercera veu, anem al poeta Eduard Ramirez que, amb Francesc Bononad, compartiren amb les veus els reglons dels poemaris que duia l'Eduard. L'efecte era el lloc, les veus i l'encís dels escrits.
No ens queda clar si es repetirà una altra guerra poètica com aquesta, però de ben segur que, si ens conviden, hi serem. Paga de gust i ens perdem actes únics, tan com poetes del nostre poble que després sentim a faltar. Per ara el que no ens falta és el el suport de Fabiola i l'encargada de la biblioteca Municipal per a donar recolzament a tot art que es plame al nostre poble. Un agraïement a tot.
Només recordar que tots els fills coneixen l'ofici dels seus pares, i done fe que el fill de Francesc porta un excel.lent camí.

2 comentaris:

Joaquim13 ha dit...

Tan de bó es tornen a repetir aquest tipus d'actes durant l'any.
Esperem que les paraules de l'alcalde durant la presentació de Lluís Roda sobre J.V. Clar de donar una continuïtat a aquest tipus d'events es complisquen.
Gràcies per les lletr3s!!

LLETR3S ha dit...

Des del LLETR3S, gràcies per la cobertura. Gràcies així mateix a totes les persones que han participat en les activitats d'un intens cap de setmana.