L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 15 d’abril del 2010

Tots units contra el càncer


Demà divendres la Casa de la Cultura estarà plena. Les entrades están pràcticament venudes i s’espera per tant un èxit total del concert solidari que recolza la lluita contra el cáncer.
La resposta dels vallers i valleres ha estat total i era comentari general en molts cercles del poble, fins i tot en les consultes dels metges. També ens han dit que si hi hagueren mil localitats més totes estarien venudes, però només podran vore l’espectacle cinc-centes persones perquè no s’han venut més entrades, car no es vol que la gent estiga dempeus.
El festival dels “triunfitos” i de “Un beso y una flor” podran entusiasmar els veïns i veïnes vallers que s'han bolcat en aquesta lluita que uneix a la gent. Hi ha un equip de gent treballa de valent perquè tot estiga a punt per al divendres, dia 16, a la Casa de la Cultura, un equip que ha estat coordinat per Angel Regalado que ens dit que donem a tots les gràcies pel bon acolliment que ha tingut aquesta idea de fer el festival i espera que passem una nit solidària i de recolzament contra aquesta malaltia que, no podem oblidar, a quasi tots i totes per parents, amics o coneguts ens afecta.
La Cotorra, com sempre, hi estarà present i us farà el seu particular anàlisi i redacció de la festa.