L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 30 d’abril del 2010

El dilluns hi ha ple municipal

El pròxim dilluns, dia 3 de maig, la corporació celebrarà el ple ordinari de maig a les 8 de la vesprada. Lloc: el saló de plens municipals.

Entre els punts de l’ordre del dia cal citar la ratificació de dos decrets de la regidora delegada de Foment Local sobre subvencions i altres tràmits per a tallers d’ocupació i Escolat Taller.
L’aprovació del projecte tècnic de l’obra de restauració del Moli Vell ( el situat al Camí Pla) i la ermita de Sant Llorenç d’Alcudiola, obres incloses dins del Pla Camps.
Altres punts tracten dels convenis de subvenció plurianual per a les esglésies de Sant Pere i Sant Jose i expedients de reconeixent judicial de crèdits i altres de modificació de crèdits.
Les sessions són públiques i obertes a l’assistència de qualsevol veí/ïna.