L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 21 d’abril del 2010

La falla La Via reestrena un sainet en favor d'ADISVA


La falla La Via reestrenará el sainet “Diàlegs d’una familia com un altra qualsevol” en ajuda de l’ADISVA (Associació de Discapacitats de la Valldigna). El lema i objectiu final és “Perquè no s’ature la construcción del Centre Ocupacional” i no cal dir que des de La Cotorra recolzem la iniciativa i us esperem a tots en la funció.
Encara que s’ha anunciat per al dia 14 de maig a les 10 de la nit en la Casa de la Cultura ja podeu comprar les entrades.
On les comprem?- es preguntareu. Doncs en Falla la Via, Viatges Simeon; Immobiliaria Euro; J. Simo Sala; Lover; El Café de la Plaça i Sala Il·luminació.
De pressa que s’acaben!
Cal omplir la Casa de la Cultura per una obra tan desinteressada!

Si feu clic damunt la foto (cartell) el voreu més gran

2 comentaris:

Salvador Sansaloni Moltó ha dit...

Desde ADISVA agraim la publicació d'aquest event i esperem que vinga el máxim de gent posible, així fer una bona recaudació i donar la maxima difusió del projecte que estem portant a terme '' el centre ocupacional per a persones amb discapacitat intelectual a la valldigna'' GRACIES

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sabeu que ens teniu a la vostra disposició per recolzar el projecte en tot el que estiga en les nostres mans.
Enhorabona i gràcies per la tasca que feu.