L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 21 d’abril del 2010

ABRIL, mes del llibre


Hem rebut el següent correu:
Benvolguda Cotorra,
Dispensa la molèstia. Abril és el mes del llibre, i a Tavernes de la Valldigna es farà aquest cap de setmana una terna d'activitats. Així les coses, et deixem informació per si vols fer-te'n ressò. Et pregaríem que, si és possible, faces difusió tant el dimecres com el divendres, de manera que la gent tinga més present la tríada d'actes. Gràcies per l'atenció. Cordialment.



El cap de setmana que ve és el Cap de Setmana del Llibre a Tavernes de la Valldigna, el cap de setmana del LLETR3S. Li deixem ací invitació i programa d'actes. Adjuntem també el cartell i el prec de la difusió. Gràcies pel seus ulls, ens agradaria comptar amb les seues orelles. Salut.

LLETR3S
tres espais, tres dies, tres veus

23.04_20.00 hores_Biblioteca Municipal_Inauguració de l'escultura Llibre, obra de
Jesús Martín Lorente Xule

_20.30 hores_Biblioteca Municipal_Lluís Roda: J. V. Clar: l'obra, el poeta, l'amic.

24.04_20.00 hores_Casa de la Cultura_Francesc Bononad, Rafa Gomar i Empar Talens: Rafa Gomar, dietari i novel·la: exercicis també respiratoris. A propòsit no sols del Premi Andròmina de narrativa 2009.

25.04_12.31 hores_LaCasaCalba (C/ Cervantes, 6)_Corralada poètica amb Eduard Ramírez. Debut i potser comiat del cicle Vi, Cervesa i Viceversa. 2 € entrada i consumició, 10 € entrada, consumició i dinar (coca de mestall; cal encomanar-la abans del divendres a: lacasacalba@gmail.com).


-

1 comentari:

Salvador ha dit...

Bona iniciativa! Calen més així a Tavernes. Que no pare la cosa!