L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.894
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 48.978

dimarts, 13 d’abril del 2010

Avui se celebra el ple d'abril

L'ajuntament de Tavernes celebra avui dimarts a les 8 de la nit el ple ordinari d'abril. Un canvi de la data habitual motivat per les festes pasqüeres.

A l'ordre del dia, entre altres, hi ha punts com: l'aprovació del projecte tècnic per a la rehabilatació de l'entonr del Calvari i la reurbanització interior del Camp del Vergeret; l'aprovació de diversos expedients de modificació de crèdits i reconeixement de crèdits i mesures per a austeritat en l'administració local i l'aprovament dels dos dies de festa local per al 2011.
A l'aspecte educatiu destaquem l'aprovació del Manual de Funcionament del Consell Escolar Municipal i una sol·licitud a la Conselleria d'Educació perquè dote presssupostariament la rehabilitació de l'IES Jaume II el Just.
A l'apartat de mocions es contempla el debat de les dues mocions del Bloc sobre la declaració de Bé d'Interés Cultural de les societats musicals i el canvi de tipificació de delictes contra la propietat agricola i ramadera, en concret el cas dels robatoris de cítircs.

Recordem que la sessió del ple és pública i per tant pot assistir-hi qualsevol veï/ïna interessat/ada en els temes que es parlen.