L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 15 d’abril del 2010

Seguim amb informació del Ple: Moció de delictes contra la propietat agrícola i ramadera

El ple municipal va decidir deixar per al pròxim ple, previst el 3 de maig, la decisió final sobre la moció del Bloc que demanava “la modificació de tipificació dels delictes contra la propietat agrícola i ramadera en el Codi Penal”.
Després de l’enrenou que s’ha fet últimament al voltant de camins del terme tallats alguns pensaran com es pot ajornar la decisió. Però res que no puguem explicar: es va considerar que la moció es podia completar amb un punt que tractara la situació dels comerços i més pensant en les possibles investigacions en aquell cas on hi haja indicis que l’origen de les taronges que comercialitzen no estiga massa clar.
Per tant i amb l’objectiu de sumar aquest punt i, suposem, arribar a un consens total sobre el text a aprovar, es va decidir deixar sobre la taula i que s’envie a comissió informativa.
Més informació sobre la moció original presentada la podeu trobar a:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/04/el-proxim-ple-haura-de-debatre-una.html
-