L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 26 d’abril del 2010

C.B.Rangers de Valencia acaba la lliga invicte


Remés per Valldigna Accessible

El Club de Básquet Rangers de Valencia ha acabat la temporada INVICTE i juga els play-offs a final de Maig a Avilés (Astúries).
El Pavelló Polisportiu El Vivero de Caceres, i després d’un minut de silenci en memoria de Joan Antoni Samaranch, president d’honor del COI, va començar el darrer partit de la lliga regular dels Rangers. El resultat final va ser de 28 a 60 pels valencians, que van aprofitar el partit per polir l’estratègia en atac i defensa i van provar diverses alineacions.
Ara l’objectiu principal és tindre un equip compacte i equilibrat, donat que l’equip amfitrio ja ha demanat que se celebren els play-offs a final de maig i només cal la confirmació de la Federació Espanyola d’Esports amb Discapacitat Fñisica.
Fins la celebració de la fase d’ascens, els Rangers entrenaran dur en el Pavello de la Malvarrosa amb l’interés d’obtindre una de les dues places que els permetria jugar la pròxima temporada a la Divisió d’Honor B. Els play-offs es jugaran amb els equips d’Elx, el Costa Daurada i l’Ortoibérica.

La nostra enhorabona a l'equip i en especial al jugador de Tavernes i president de Valldigna Accessible Javier Chordá Sancho.

-