L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 d’abril del 2010

I Torneig Sant Vicent de futbol femeni


El proper dissabte 10 d'abril de 2010, es celebrarà el I Torneig Sant Vicent de futbol femení. Pel matí , abans del primers partits programats, es donarà per obert el torneig amb unes paraules de benvinguda als equips i les aficions.

Per a les 10:30 h. del matí, estàn programats dos partits de futbol-7:
Camp "A".
U D Tavernes Aleví "B" - València C F Femení "A". Partit mixte, xics contra xiques
Partit peculiar, entre els alevins vallers i les xiques del "A", per ser un repte per a les dos esquadres. Els alevins, enquadrats al grup Safor B, estàn segons i les blanc i negres, són liders destacades al grup I de futbol-7.

Camp "B"
U D Tavernes Femení F-7 - València C F Femení "D"
Enquadrats al grup II de futbol-7, les més menudes dels dos equips ens mostraràn, les evolucions futbolístiques que ha portat al llarg de la temporada.

Després a les 12:00 h., tindrà lloc el partit de futbol 11, que comptarà amb àrbitre i àrbitres assistents.
U D Tavernes Femení - València C F Femení "C"
Els dos equips juguen a la segona regional Valenciana, les "rogetes" al grup IV, i les "blanc i negres" al grup II. Es dóna la similitud, que els dos equips van en quart lloc de la classificació. S'enfrontaràn un dels equips menys golejats de tota la categoria i un dels més golejadors.
Al Tavernes tot el planter és de la Valldigna, mentre que al València "C", hi han xiquetes de tota la provincia de València, fins i tot una ex-jugadora vallera.
A la fí del partit, hi haurà entrega de premis i regals per als equips, passant a un dinar de germanor entre jugadores/ors i les respectives aficions, cosos tècnics, directives i autoritats.

El comité organitzador, vol donar les gràcies a totes les entitats col.laboradores (UD Tavernes, Ajuntament de Tavernes, València CF Femení, Ràdio Valldigna , Amunt Rogetes i comerciants de la Vall i de València), per les facilitats donades a l'hora de portar a terme el torneig, i donar una espenta al esport femení, en aquest cas al futbol.
-

2 comentaris:

Anem a vore ha dit...

I qui paga el dinar?

pepegall ha dit...

No vullc poletmizar. Si "anem a vore ha dit" entra amb el seu nom i cognoms, i torna a fer la pregunta, jo li la contetaré molt gustos.

Una cosa si que es segur ell no psará ni un duro.

Vullc donar les gracies a la gent de la cotorra, per publicar l'informació que de segur que molta gent jove estará interesada.

Ja eu sabeu, l'entrada es lliure, i si algú vol quedarse a dinar, tan sols te que fer igual que els pares, pagar un ticket.