L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 17 d’abril del 2010

Es retratarà el PSOE i el PP de Benifairó?


Nosaltres per si de cas ja hem retratat algun contenidor soterrat.

PRIMER ACTE
El pròxim dilluns el PSOE i el PP de Benifairó poden presentar una moció en el ple demanant que no s’instal·len els contenidors soterrats al Carrer Baix.

¿Es retrataran els dos partits? Perquè si la presenten, serà recular de la seua decisió presa en plenari d’instal·lar-los. ¿Podran més les pressions i totes les dificultats i problemes posades per uns quants veïns del carrer a l’obra del Plan Camps que una decisió presa per unanimitat per l’ajuntament?
La decisió pot tindre efectes futurs i sentar un precedent a la localitat: a partir d’ara tot aquell veí/ïna que no estiga d’acord amb alguna cosa aprovada i ratificada pel ple ja sap el camí. Es pot posar davant les màquines si és tracta d’una obra; poden no pagar els impostos quan no els agrade, etc. etc. I així podríem dir molts exemples, sempre amb l’objectiu d’obligar a algun grup de l’ajuntament a recular. A tot això, el PSOE i PP poden obrir la porta el dilluns.
Ens diuen que no s’ha d’oblidar que el projecte va ser aprovat per unanimitat en novembre passat i ratificada l’acta d’aprovament en el ple següent. No es compren que ara la portaveu del PSOE, Rosa Alberola, diga en la premsa que no tenia informació, que no en sabia res. ¿Vota la regidora del PSOE i el seu grup temes municipal a la babalà, sense conéixer-los? És la impressió que dóna.
Ah, i segons ens han dit i en contra del que diu la premsa, la regidora no va anar per a res al carrer a recolzar els veïns. Tot per telèfon dit a la premsa comarcal.

I caldrà saber qui ha estat la mà que ha balancejat el bressol, la persona que ha mogut els veïns. Es parla a Benifairó que entre els veïns, hi ha alguns amics de l’exalcalde del PSOE que, després d'haver fallat l'Operació Matemàtic Socialista a l'alcaldia benifaironera, és el pressumpte i de nou candidat a les pròximes eleccions. I s'ha parlat a Benifairó de sopars d’estiu i llocs de treball en les guarderies o en cal metge.
Els veïns es neguen a l’obra amb els pelegrins arguments de que “no els volem” i “son un niu de rates”, quan precisament els contenidors són tot el contrari: hermètics i res d’olors i brutícia al voltant, cosa que si passa en les altres contenidors de rodes que són els que vol la regidora que posen, segons diu la premsa. ¡Visca el progrés, senyora Rosa!
A la premsa, tots hem pogut llegir que la regidora va argumentar per oposar-se i contradir-se al que va aprovar en el ple que s’ha de fer el que el poble vol.
Sí, senyora regidora, el que el poble vol, no uns pocs, i que siga sempre el que el poble vol: si vol que tothom pague les taxes d’urbanització de terrenys... que els pague; si el poble vol que l’alta tensió no passe per la Valldigna... que no passe. El poble no vol vore com algún president de la Mancomunitat, del seu partit i poble, feia campanya a favor de l’alta tensió al costat de l’alcalde de Tavernes, del PP, i del de Simat, del PSOE. Allò que el poble vol, sí, però no quan ens interesse
Arribats ací cal recordar que a Benifairó hi ha contenidors soterrats, a places com País Valencià, Pintor Sorolla o a l’entrada de la població. Tots al costat de zones de jocs de xiquets. Tots en zona d’estada de la gent i mai, mai, mai ningú s’ha queixat d’olors ni res del que diuen els veïns del Carrer Baix. ¡Si fins i tot en té un davant de sa casa un regidor del Bloc!
Quan a tots els llocs del món es considera el contenidor soterrat com a millor solució mediambiental e higiènica, el PSOE de Benifairó ens descobreix les Amèriques.

9 comentaris:

Marcel ha dit...

Al carrer hi ha obra feta i els contenidors estaran comprats per l'empresa executora. També pense que el projecte l'haurà aprovat la Delegació de Govern i demanarà responsabilitats.
Els regidors del PSOE i del PP saben que tot això s'ha de pagar. ¿Ho pagaran de la seua butxaca? perquè ells votaren a favor del projecte fa mesos i ja se sap allò de "lo que la boca erra, ho paga la butxaca".
Segur que no i voldran que ho paguem tot el poble. Quins irresponsables!

Anònim ha dit...

Lo que te que fer Jesus es acabar l'obra com es va decidir en el ple i quan manen els dos socis que no la volen que la lleven.
Ja tenen un punt per al programa electoral municipal.
Senyors del Bloc i EU, esperem de vostés trellat i respecte a les propies decissions i més quan no son decissions equivocades. I les mocions es passen pel ple quan decideix l'alcalde. Ja n'hi ha prou de manipulació i destrellats.

Anònim ha dit...

Amb casos com aquest és on es veu la "democracia" que hi ha a España, senyors!! Ací ha de decidir el POBLE i no l'alcalde. Que es pose els contenidors a la porta de sa casa si tant li agraden!

Anònim ha dit...

De que va servir que tot el poble, més be, tota LA VALLDIGNA, diguerem NO A L'ALTA TENSIÓ?? Pel mateix que servirà açò, i no sols "uns quants" no volen el contenidor, xq de nets no tenen res! Son un desastre i fan una olor tan agradable que et donen ganes de potar quan passes pel costat, cosa que no passa amb els de rodes.
I això de que la resta no s'han queixat... ai mareeeee, que poc sabem!! Informem-nos abans d'informar!!!!!

Anònim ha dit...

A eixos dos anònims últims que deu ser el mateix personatge:
tu pareix que no has vist un contenidor de rodes en ta vida per a dir el que dius.
Tu saps que no dius la veritat però com a bon sociata només busques manipular.
I si tot el poble va dir que no a l'alta tensió i no se'ls va fer cas va ser perquè hi havia personatges com el president de la Mancomunitat i exalcalde, i si ara es fa el desgavell es perquè eixe personatge mou tots els fils i els badocs del concejals li fan cas i la faena bruta.

Anònim ha dit...

el que te que fer Jesus es els que estan en la foto i els que an paralizat l'obra cobrar-los a d'ells la factura de tindre les maquines parades 2 dies,i el poble,que no pluralize,perque per culpa d'uns,la paguem tots...Ara que vegen on van a tirar la basura,pareix mentida que diguen que els contenidors soterrats fan olor,aneu cap a l'altre cantó que es on están els contenidors verds i ai si podeu dir q fan olor,pero ai te la culpa tot el carrer,per tirar la basura a deshores,ojalá posaren 1 horari i qui la tira a deshores,1 denuncia d 100 euros i no la tirarán mes...

Anònim ha dit...

Per a la teua informació l'exalcalde no va ser qui va firmar a favor de l'alta tensió, va ser JESUS siguent alcalde qui la va firmar, i aixó tenint en compte que és del Bloc (els més naturalistes de tots).
Jo no tinc res en contra ni d'uns contenedors ni d'altres, xo si la gent del carrer no la vol no tenen xq obligar-los quan en el CARRER-DALT els van llevar. Xq a uns si i a altres no?? No som tots iguals o qe?

Anònim ha dit...

Qui pujà en hilicopter es Agustí, qui fa campanya a favor de l'alta tensió junt a Pérez y Colom és Agustí...

Què Jesus va firmar el conveni?
Normal, no l'anaves a firmar tu.

Els convenis municipals els firma alcalde però ho fa DESPRES QUE TOTS ELS PARTITS VOTAREN A FAVOR DEL CONVENI i després que l'exalcalde Agusti haguera ja traït la voluntat del poble.

Com va dir Jesus en el ple últim, l'alcalde és el responsable de dur a cap el que aprova l'ajuntament, i l'ajuntament PER UNANIMITAT va aprovar el conveni amb Iberdrola.

Ah, i gràcies a eixe conveni, perquè sino tindriem torres de 40 metres com a Tavernes, com les haguerem tingut amb Agustí d'alcalde.

I això son fets i documentats. I si no en vols més, consulta les actes dels plens.

Anònim ha dit...

Açò va a crear precedent en aquest poble!!! Ara quan una persona o persones no estiguen d'acord amb una desició del plenari, que vagen a l'ajuntament a queixar-se, que criden canal 9 i així fora tot! Que bé...ara ja no serveix de res tenir concejals, alcalde ni plenari. jo no ho vull davant de ma casa, ni ningú, però estes coses es solucionen abans d'arrivar a estos extrems. Quan saps que pot dur conflicte, perquè no reunir-se amb una comissió del carrer, perquè no fer consens?? El plenari ho aprovà, i ara tothom es retracta, que passa ací? Per que aa escolten al poble? I perquè abans no l'escolten?